Αναβάλλεται το αυριανό γύρισμα του YFSF

Λόγω της απώλειας του πατέρα του Ίαν Στρατή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναβάλλεται το αυριανό γύρισμα του YFSF

Το αυριανό γύρισμα του YFSF All Star όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να αναβληθεί, λόγω του Ίαν Στρατή και της απώλειας του πατέρα του.

Ο φετινός κύκλος του επιτυχημένου μουσικού σόου μεταμφιέσεων έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και εμπόδια, τόσο με τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού, όσο και με την ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Δόξα εξαιτίας των καταγγελιών που έκανε η πρώην σύζυγος του εις βάρος του.

Έτσι λοιπόν οι δυσκολίες συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, με τον συμμετέχοντα Ίαν Στρατή να έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς ο πατέρας του έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Αύριο, Τετάρτη, είχε σκοπό να γίνει το γύρισμα για το επεισόδιο που προοριζόταν να προβληθεί στις 21 Μαρτίου, όμως αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Οι ιθύνοντας πιθανολογούν πως θα καταφέρουν να κάνουν το γύρισμα μέσα στην εβδομάδα, αν φυσικά δεν προκύψει τίποτα καινούργιο.

YFSF αναβάλλεται το αυριανό γύρισμα

YFSF - highlights 7/3: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο νικητής της βραδιάς

Για ακόμη μια Κυριακή, το YFSF μας κρατά συντροφιά και η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή και απαστράπτουσα από κάθε φορά!

Οι καλύτεροι παίκτες των προηγούμενων κύκλων του show θα δοκιμάστηκαν σε νέες μεταμφιέσεις και μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα.

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τους τηλεθεατές, τους διαγωνιζόμενους και την κριτική επιτροπή φορώντας ένα υπέρλαμπρο ροζ σατέν κοστούμι, συνδυασμένο με μια γυαλιστερή ζώνη. Να υπενθυμίσουμε πως η εμφάνιση του Κώστα Δόξα αφαιρέθηκε!

Οι μεταμφιέσεις που παρακολουθήσαμε:

  • Θανάσης Αλευράς - Ζόζεφιν
  • Κρατερός Κατσούλης - Βασίλης Καρράς & Κωνσταντίνα
  • Λευτέρης Ελευθερίου - Θανάσης Βέγγος
  • Ίαν Στρατής - Νατάσα Θεοδωρίδου
  • Τάνια Μπρεάζου - Guns & Roses
  • Κατερίνα Στικούδη - Δήμητρα Παπίου
  • Ησαΐας Ματιάμπα - Madclip
  • Μπέτυ Μαγγίρα - Άντζυ Σαμίου
  • Ματθίλδη Μαγγίρα - Lady Gaga

YFSF απαστράπτουσα η Μαρία Μπεκατώρου

Συγκινητική η εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος

Ο «καλός μας άνθρωπος» ξαναζωντάνεψε μέσα από τη μεταμόρφωση του ηθοποιού που φόρτισε συναισθηματικά τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Και ο ίδιος ο Λευτέρης Ελευθερίου ακούγοντας τα λόγια των κριτών βούρκωσε.

«Εξαιρετική η κραυγή σου στο τέλος» σχολίασε η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Με συγκλόνισε ότι σε είδα σαν έναν σπουδαίο μαέστρο που πήρε ένα σπουδαίο έργο και το τίμησε» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Θανάσης Αλευράς άφησε άφωνους τους κριτές ως Ζόζεφιν

Ο Θανάσης Αλευράς μεταμορφώθηκε σε Ζόζεφιν, φορώντας τούλια, παρόμοια με αυτά της τραγουδίστριας στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Πες μου τι».

Την παράσταση έκλεψε τόσο η μεταμφίεση όσο και η χορογραφία. Μετά το τέλος του act, αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή η οποία τον χειροκρότησε.

Αυτός είναι ο νικητής της βραδιάς

YFSF highlights 7/3

Κριτές και διαγωνιζόμενοι ψήφισαν για την καλύτερη εμφάνιση και νικήτρια βγήκε η Κατερίνα Στικούδη ως Δήμητρα Παπίου.

Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν, το έκανε δωρεά στο Παιδικό χωριό SOS.