H επίσημη απάντηση του Buckingham στην συνέντευξη του Χάρι και την Μέγκαν

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Μέγκαν και τον Χάρι»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
H επίσημη απάντηση του Buckingham στην συνέντευξη του Χάρι και την Μέγκαν

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σε ότι αφορά την ζωή τους στο παλάτι όλα τα χρόνια που παρέμειναν σε αυτό.

Το παλάτι από τη μεριά του με μια επίσημη ανακοίνωση του απάντα και κρατά ουδέτερη στάση σε ότι έχει να κάνει με τα πρώην μέλη του.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Μέγκαν και τον Χάρι. Τα ζητήματα που θίγονται, ειδικά αυτό της φυλετικής διάκρισης, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψιν και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια σε ιδιωτικό επίπεδο. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Μέγκαν Μαρκλ: «Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο μου»

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι στην Όπρα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι φήμες για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε πριν τον γάμο.

Συγκεκριμένα, η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, μίλησε για τα όσα έγιναν με την Κέιτ, και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους τα βρήκαν πολύ γρήγορα ενώ τα μέσα έγραφαν «τέρατα».

«Δεν έκανα εγώ την Κέιτ να κλάψει. Το αντίθετο. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Και δεν το λέω για να δυσφημίσω κάποιον γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα.

Και η Κέιτ συγχύστηκε με κάτι αλλά το διόρθωσε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν είχα πληγώσει κάποιον, θα είχα αναλάβει την ευθύνη. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

μεγκαν χαρι συνεντευξη