MasterChef 5 - Ηρώ: «Η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της»

«Η στρατηγική είναι το άσχημο στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ηρώ: «Η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της»

Η Ηρώ Περουλάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την αποχώρησή της από το MasterChef 5, ενώ εξήγησε πως η στρατηγική θα στοιχίσει σε πολλούς παίκτες.

Μία αστοχία ήταν αρκετή για να κάνει την Ηρώ να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, ενώ οι κριτές δεν δέχθηκαν καν να δοκιμάσουν το πιάτο της.

Η ίδια είπε πως θεωρεί πολύ δίκαιη την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό μαγειρικής ενώ θέλει νικήτρια τη Μαργαρίτα, κάτι που είπε και η Βίλλη μετά τη δική της αποχώρηση.

MasterChef 5 Ηρώ

Οι δηλώσεις της Ηρώς για το MasterChef 5

«Ήταν μια έντονη εμπειρία με πολλές συγκινήσεις και ανταγωνισμό. Πιστεύω πολύ στη Μαργαρίτα και στις δυνατότητές της, θα πάει πολύ μακριά και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η αποχώρησή μου ήταν δίκαιη με βάση τον υγειονομικό κανόνα του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό.

Υπήρξε αστοχία με το μπλέντερ και αυτό ήταν οδηγός για μια εξέλιξη πραγμάτων όχι και τόσο καλή γιατί το ένα λάθος έφερε το άλλο. Έκανα το λάθος, δεν μπορούσα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνω εγώ τη Μαρίνα, ο εξώστης πρέπει να βοηθάει τα παιδιά που είναι κάτω και όχι να τα στέλνει μια ώρα νωρίτερα», είπε αρχικά η Ηρώ Περουλάκη.

Η Ηρώ Περουλάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό είναι το άσχημο του διαγωνισμού, η στρατηγική, όμως είναι εδώ ο κόσμος να το δει, το έχει κρίνει και η Μαρίνα έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της. Εγώ άκουγα επιλεκτικά τον εξώστη, εκείνη τη στιγμή άκουσα τη Μαρίνα που μου σπάει λίγο τα νεύρα.

Δε θα δώσω όμως ευθύνες σε κανέναν, εγώ μαγείρευα εκείνη την ώρα και έπρεπε να δείξω τη μαγειρική μου αντίληψη. Επηρεάστηκα από καταστάσεις μέσα στο σπίτι, υπήρχαν εντάσεις, ίντριγκες, κάτι που εγώ δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω σε τόσο υψηλό βαθμό και γι’ αυτό αποχώρησα. Αποχώρησα χαρούμενη και είμαι καλά με τον εαυτό μου».

MasterChef 5 trailer (10/3): Η ομαδική δοκιμασία και τα τρία πλεονεκτήματα της Μαρίας

Απόψε (10/3) έχουμε νέο επεισόδιο στο MasterChef 5 και η αλήθεια είναι πως για ακόμα μία φορά, οι ισορροπίες θα βρεθούν σε τεντωμένο σχοινί. Η ομαδική δοκιμασία θα είναι εξωτερική και εξαιρετικά απαιτητική ενώ από τη μεριά της, η Μαρία ως νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας θα έχει στη διάθεσή της τρία πλεονεκτήματα.

Η αλλαγή του κατόχου της κάρτας ασυλίας έχει δημιουργήσει ένα νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και αυτή τη φορά η Μαρία δεν έχει σκοπό να την κρατήσει για πολύ καιρό.

MasterChef Κουτσόπουλος

Το μαχαίρι στην ομαδική δοκιμασία βρίσκεται στα χέρια της και έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στις δύο ομάδες και να αλλάξουν λίγο οι δυναμικές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ομάδες θα τα βρουν σκούρα και τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι και τόσο θετικά, ενώ οι εντάσεις δεν θα λείψουν για ακόμα μία φορά από τους κόκκινους.