Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Σουξές: «Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε»

«Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη»

Γιώργος Σουξές: «Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε»
News 11.03.2021 14:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν σίγουρα και του χρόνου αφού ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει με τους ανθρώπου της παραγωγής.

Ο... Ενωμοτάρχης του Διαφανίου επιβεβαίωσε τη φήμη που είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η Φαίη Σκορδά και ξεκαθάρισε πως ο επόμενος κύκλος θα διαδραματίζεται στην εποχή της Χούντας και το υλικό του θα είναι πολύ καλό.

Γιώργος Σουξές Άγριες Μέλισσες

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ για τις Άγριες Μέλισσες

«Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε. Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Αν ήταν, δε θα έλεγα τίποτα. Δε θέλω να λέω ψέματα. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να είναι σίγουροι πως θα βρουν μια ιστορία που θα τους ικανοποιεί. Μετά την πρώτη σεζόν λέγανε κάποιοι πως θα πλατειάσει.

Αντιθέτως πήρε καλύτερα νούμερα στη δεύτερη σεζόν. Εφόσον οι σεναριογράφοι μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Κι αν μπουν στην περίοδο της Χούντας, θα έχουν πολύ υλικό» εξήγησε ο Γιώργος Σουξές.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή θα αποφύγει να γίνει spoil για το φινάλε

Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρία Κίτσου μίλησαν για τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για το φινάλε της δεύτερης σεζόν, αποκαλύπτοντας πως θα αποκρύψουν τι θα γίνει στο τέλος.

Λευτέρης Χαρίτος: Πιστεύετε έχουμε ιστορία για τρίτη σεζόν;

Μαρία Κίτσου: Εγώ απ’ ότι ψυχανεμίζομαι και κάνοντας έτσι ένα δικό μου σπόιλερ, νομίζω ότι φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος, δηλαδή θα αποκαλυφθούν τα πάντα.

Νομίζω ότι θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Διαβάζοντας τα σενάρια τώρα που μας έρχονται πολύ… μετρημένα πια, ένα ένα, θεωρώ ότι τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, θα μας κλείσουν στο στούντιο μια εβδομάδα…

Λευτέρης Χαρίτος: Εγώ έχω πει τι πρέπει να γίνει, το έχω πει στην παραγωγή, τους έχω οργανώσει εδώ και τρεις μήνες.

Τους έχω πει ότι δεν πρέπει να μοιραστεί σε κανέναν, είναι κάτι που θα ξέρουν μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως εσείς, οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα το πάρουν την ίδια μέρα. Το έχω πει, να ξέρετε, για τα τελευταία 16 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά οι αντοχές σας για τρίτη σεζόν δεν απαντήθηκαν.

Ωστόσο, θα υπάρξει και μια δολοφονία που θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Άγριες Μέλισσες (11/3): Ξεκινάει η δίκη του Βόσκαρη

Share