Κατερίνα Λιόλιου: Νέο πρόσωπο στην ζωή της - «Είμαι ερωτευμένη πολύ»

Μετά το «σούσουρο» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: Νέο πρόσωπο στην ζωή της - «Είμαι ερωτευμένη πολύ»

Στο Σου - Κου Family βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Λιόλιου όπου και αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν το κλείσιμο δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει με τον σύζυγό της Χάρη.

“Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..” είπε εκείνη με την Αντελίνα αν αναφέρεται στα γνωστά που έχουν σχέση με το Ντουμπάι υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη σχέση που είχε ακουστεί ότι έχουν εξαιτίας και ενός ταξιδιού που είχαν κάνει.

Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα” είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε, “Όμορφα πράγματα, νέα”.

Τότε η Αντελίνα τη ρώτησε, “Κοντά σε ηλικία” για να λάβει την απάντηση, “Μη σου πω τον παίρνω και έναν χρόνο”.
Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο είπε, “Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί”

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Λιόλιου

Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

Σε όλες τις πρωινές εκπομπές είχε παίξει η φημολογούμενη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου. Οι φήμες αυτές είχαν ξεσπάσει μετά το ταξίδι που είχαν κάνει και οι δύο στο Ντουμπάι. Ωστόσο, μερικές εβδομάδες αργότερα, όπως φαίνεται ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η τραγουδίστρια, μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση, δηλώνοντας πως είναι απλά καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Όμως, όπως φαίνεται η... φιλία τους τελείωσε, καθώς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και, μάλιστα, υπάρχουν και αποδείξεις.

κωστοπουλος λιολιου