Απίστευτη έναρξη στο Ευτυχείτε - Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να πετάξει χαρταετό

Δυστυχώς η προσπάθειά της δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτη έναρξη στο Ευτυχείτε - Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να πετάξει χαρταετό

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να κάνει την πιο εντυπωσιακή έναρξη στο Ευτυχείτε. Βγήκε λοιπόν έξω από το στούντιο και μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα προσπάθησαν να πετάξουν χαρταετό.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει λίγο την έναρξή της σήμερα και να πει την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό, τιμώντας την παράδοση της Καθαράς Δευτέρας.

Κατερίνα Καινούργιου χαρταετός

Μπορεί η προσπάθεια που έκανε μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μην ήταν και τόσο επιτυχημένη ωστόσο και οι δύο έδειξαν να το διασκεδάζουν πάρα πολύ, ενώ πριν από μερικές μέρες έκανε μία επική γκάφα στον αέρα της εκπομπής με μία ρεπόρτερ.

Το πέταγμα του χαρταετού από την Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας για την σχέση τους αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη δική της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση και σε κάθε ευκαιρία θα αποκαλύψει και λίγες πληροφορίες για την σχέση τους μια από αυτές ήταν το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο της Φίλιππο, αποκάλυψε πως εκείνος την είχε δει και του άρεσε και η γνωριμία τους έγινε μέσω ενός κοινού τους φίλου.