Κατερίνα Καινούργιου: Έλυσε την παρεξήγησή της με τον Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής

«Περασμένα ξεχασμένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Έλυσε την παρεξήγησή της με τον Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μόλις τον υποδέχθηκε αποφάσισε να λύσει μαζί του την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

Λίγο αφού πέταξε τον χαρταετό της, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στο πλατό τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους με αφορμή κάποιες δηλώσεις που αρνήθηκε να κάνει ο κριτής του Style me Up.

Αλεξάνδρου Καινούργιου

Το τέλος της παρεξήγησης της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θα λύσουμε και μια παρεξήγηση με τον σημερινό καλεσμένο γιατί την Παρασκευή δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα! Μιας και δεν μίλησε στην κάμερα μας και μου μεταφέρθηκε ότι έχει κάτι μαζί μου και δεν θέλει να μιλάει στην εκπομπή».

«Αλήθεια λες τώρα; Έχω εγώ μαζί σου παρεξήγηση;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο αμέσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Είπα εγώ ότι έχω με σένα κάτι; Θα φύγω τώρα και θα δημιουργηθεί παρεξήγηση».

Α! Είπες ότι δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις που κάνει η Μένια; Είναι φανταστική δημοσιογράφος η Μένια Κούκου και πολύ καλό παιδί» έσπευσε να απαντήσει η παρουσιάστρια του OPEN. «Είναι εξαιρετικότατοι όλοι! Είναι το καλύτερο παιδί της τηλεόρασης! Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο».

«Περασμένα ξεχασμένα», είπε τελικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας για την σχέση τους αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη δική της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση και σε κάθε ευκαιρία θα αποκαλύψει και λίγες πληροφορίες για την σχέση τους μια από αυτές ήταν το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο της Φίλιππο, αποκάλυψε πως εκείνος την είχε δει και του άρεσε και η γνωριμία τους έγινε μέσω ενός κοινού τους φίλου.