Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη»

Η Μαρία Ιωαννίδου, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, αποκαλύπτοντας πως είχαν σχέση που διήρκησε 3 μήνες.

Η ταλαντούχα ηθοποιός εξομολογήθηκε πως διαφωνεί που όλα αυτά με τις καταγγελίες γίνονται δημόσια και θεωρεί πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνονται μόνο στα δικαστήρια.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη

«Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γνωριμία μας έγινε στο «Τρεις Εξαμαρτείν» του Αλέκου Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες».

«Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και απόλυτος»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή και σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πέρασε κορωνοϊό όσο βρισκόταν στην Μόσχα, αλλά με ελαφρά συμπτώματα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα είπε αρχικά: “Πέρασα τον κορωνοϊό στη Μόσχα. Το πέρασα ελαφριά. Έκανα το τεστ για να έρθω εδώ και βγήκα θετική. Ήμουν τυχερή που ήμουν εκεί. Είχα δωρεάν γιατρό στο σπίτι. Και αν χειροτέρευα με περίμενε μονάδα ιατρική”.

Η Ταμίλα Κουλίεβα με αφορμή τον Στάθη Λιβαθινό αλλά και όσα κατήγγειλε για εκείνον ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, αναφέρθηκε στη Ρώσικη σχολή και δήλωσε ότι η Ρώσικη σχολή δεν διδάσκει αυτού του είδους συμπεριφορές.

“Κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να διαχειριστούν τη δική τους εξουσία. Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και πολλές φορές απόλυτος. Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά από γυναίκα αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ" είπε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ταμίλα Κουλίεβα για Γιώργο Κιμούλη