Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τεστ κορωνοϊού

Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τεστ κορωνοϊού

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του OPEN με την εκπομπή Ευτυχείτε, ωστόσο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνει τακτικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Για να είναι ασφαλής τόσο η ίδια, όσο η οικογένεια της, αλλά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή, καθώς η εξάπλωση του ιου είναι ραγδαία.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια τηλεοπτική υποχρέωση με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Νίκο Κοκλώνη και για αυτό τον λόγο έκανε ξανά τεστ κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν αρνητικό.

Κατερίνα Καινούργιου τεστ κορωνοϊού

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, όταν ανέφερε πως θέλοντας να στείλει μήνυμα σε φίλη της κράζοντας χιουμοριστικά τον Νίκο Μουτσινά, τελικά το έστειλε στον ίδιο.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας για την σχέση τους αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη δική της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση και σε κάθε ευκαιρία θα αποκαλύψει και λίγες πληροφορίες για την σχέση τους μια από αυτές ήταν το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο της Φίλιππο, αποκάλυψε πως εκείνος την είχε δει και του άρεσε και η γνωριμία τους έγινε μέσω ενός κοινού τους φίλου.