Έρρικα Πρεζεράκου: Βγήκε από την εντατική η 7χρονη ανιψιά της

«Η προσευχή μας βοήθησε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Βγήκε από την εντατική η 7χρονη ανιψιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η ανιψιά της, η 7χρονη Αναστασία βγήκε από την εντατική.

Μόλις πριν από δύο μέρες, η αθλήτρια ζήτησε από τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media να κάνει μία προσευχή για την Αναστασία και σήμερα, ήρθαν πολύ ευχάριστα νέα για εκείνη και την οικογένειά της.

Η Αναστασία δίνει μία πραγματική μάχη όλους αυτούς του μήνες και τόσο οι γονείς της όσο και η θεία της βρίσκονται στο πλευρό της όλη μέρα.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την ανιψιά της

«Η Αναστασία βγήκε από την εντατική. Η προσευχή μας βοήθησε», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Έρρικα Πρεζεράκου ανιψιά

«Είναι πολύ βάρβαρο και σκληρό»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία.

Η σπουδαία αθλήτρια εδώ και αρκετό καιρό διοργανώνει εράνους και έχει καταφέρει ένα πολύ μεγάλο έργο προκειμένου να βοηθήσει την μικρούλα, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Έρρικα Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία

Η Έρρικα που πολύ συχνά ενημερώνει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της μικρής, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Νιώθω ότι είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό, που έχει ένα παιδί 7 χρονών, πως το παιδί του δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες! Εγώ δεν παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό».

Ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ βάρβαρο και σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδελφή μου έχει ένα παιδί, το οποίο και αυτό γεννήθηκε από θαύμα με έναν τρόπο. Είναι πραγματικά μαχήτρια, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάει. Δεν είναι εύκολο καθόλου.

Μόνο ο Θεός ξέρει… Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορούν να την βοηθήσει στην ψυχή της». Η Έρρικα μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με το σκάφος το περασμένο καλοκαίρι, με τις λεπτομέρειες της περιπέτειας να σοκάρουν.