Pop Up: Ξέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Η οργισμένη τοποθέτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Pop Up: Ξέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

Pop Up ξέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο ALPHA διέψευσε την είδηση πως αποχωρεί η Παπαγεωργίου από το κανάλι

Το πρωί 7/3 στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητιέται πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον ALPHA και πηγαίνει στο STAR.

Την είδηση ωστόσο αυτή το κανάλι την διέψευσε και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται, λίγες ώρες αργότερα.

«Το κανάλι μας διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση αυτή δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.