Βίκυ Καγιά: Ποζάρει φορώντας ρούχα από την εταιρία του Campaign Room

Υποστηρίζει το έργο των πρώην παικτών του GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Καγιά: Ποζάρει φορώντας ρούχα από την εταιρία του Campaign Room

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει το έργο των πρώην παικτών του GNTM, μιας και φόρεσε ρούχα από την εταιρία του Campaign Room.

Στον περσινό κύκλο του ριάλιτι, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Σήφης και ο Εμμάνουελ φαίνεται να έχτισαν εκτός από μια καλή φιλία, μια επιτυχημένη εταιρία.

Το δωμάτιο των αγοριών στο σπίτι το είχαν ονομάσει campaign room για αυτό και η εταιρία τους έχει πάρει το όνομα “Campaign series”.

Η Βίκυ Καγιά, προκειμένου να στηρίξει τα τέσσερα επίδοξα μοντέλο, φόρεσε τα ρούχα τους και πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Βίκυ Καγιά ποζάρει φορώντας ρούχα από την εταιρία του Campaign Room

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM - «Δεν με έχει καλέσει το κανάλι, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε αρχικά το μοντέλο αν θεωρεί ότι μία επιτυχημένη ομάδα δεν πρέπει να την αλλάζεις με την ίδια να απαντά: «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στην ομάδα που είναι πολλά χρόνια, ο οποίος έχει λίγο βαρεθεί, έχει λίγο κουραστεί... Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση είναι καλύτερο να αντικατασταθεί για να μπορέσει να δώσει ώθηση ξανά και να πας 10 βήματα μπροστά».

Βίκυ Καγιά gntm

Αμέσως μετά, ο Γρήγορης Μπάκας ρώτησε την Βίκυ Καγιά αν πράγματι το ριάλιτι μόδας επιστρέφει τον Σεπτέμβριο. Η κριτής είπε με ειλικρίνεια: «Δεν ξέρω τίποτα! Αυτό έχει πάρα πολύ πλάκα, ότι ξέρετε αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν με έχει καλέσει το κανάλι, δεν έχουμε κάνει καμία συζητήση. Δεν ξέρω τίποτα αλήθεια».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη ένταξη της Κάτιας Ζυγούλη στο GNTM: «Δεν έχω ιδέα! Αλήθεια το λες τώρα αυτό;» Η Ζενεβιέβ πάντως είναι σίγουρο πως δεν θα την δούμε στον νέο κύκλο, μιας και έχει αποκαλυφθεί ήδη η αντικαταστάτρια της.