Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

«Το μωρό μου.. Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή τους, καθώς έχει έρθει στον κόσμο η κορούλα τους και χθες γιόρτασαν τα πρώτα της γενέθλια.

Οικογενειακώς έκαναν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι για να το γιορτάσουν και η τούρτα, όπως και η διακόσμηση με αφορμή τα 1α της γενέθλια ήταν σε παστελ αποχρώσεις και με θέμα τους ινδιάνους. Ενώ τα μπισκότα κεράσματα που έφτιαξαν ήταν σε σχήμα καρδιάς και σχήμα από κοριτσίστικα ρουχαλάκια.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης Θωμοπούλου - Μαρακάκη

Επίσης, φωτογραφίες των γενεθλίων της μικρής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νίκη Θωμοπούλου, σχολιάζοντας:

«Το μωρό μου.. Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. «Καραντινάτα» και αυτά.

Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ!

Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!».

Γιάννη Μαρακάκης Νίκη Θωμοπούλου γενέθλια κόρης

Η φωτογραφία από τις διακοπές που έκαναν όλοι μαζί

Η Νίκη Θωμοπούλου πέρασε τις πιο όμορφες διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαρακάκη και την κορούλα της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του και από τότε είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τόσο η Νίκη Θωμοπούλου όσο και ο χαζομπαμπάς Γιάννης Μαρακάκης, δεν ξεκολλάνε από τη μικρή τους.

Η οικογένεια Μαρακάκη είχε ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, με την Νίκη Θωμοπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της Νίκης Θωμοπούλου λίγους μήνες μετά τη γέννα.

Νίκη Θωμοπούλου παιδί