Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μέγκαν - Χάρι: Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί η συνέντευξη τους σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου

Είχε μαγνητοσκοπηθεί προτού ο βασιλικός σύζυγος μεταφερθεί για παρακολούθηση στο νοσοκομείο

Μέγκαν - Χάρι: Υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί η συνέντευξη τους σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου
News 18.03.2021 15:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός έχει επικρατήσει εδώ και αρκετές ημέρες με την συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου έκαναν απίστευτες αποκαλύψεις για το παλάτι. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, υπήρχε συμφωνία να αναβληθεί σε περίπτωση θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη δεν θα προβαλλόταν την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου από το CBS και την επόμενη Δευτέρα από το βρετανικό δίκτυο ITV, αν ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που εκείνη την περίοδο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έφευγε από τη ζωή.

Η συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί προτού ο βασιλικός σύζυγος μεταφερθεί για παρακολούθηση στο νοσοκομείο King Edward και ο βρετανικός Τύπος καλούσε τους Σάσεξ να την αναβάλλουν από σεβασμό στον παππού του Χάρι.

Μέγκαν Χάρι συνέντευξη Φίλιππος

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν

Ο Χάρι προχώρησε σε απίστευτα σχόλια για την οικογένειά του, κάτι που έκανε τον αδερφό του, Ουίλιαμ, φανερά συντετριμμένο και επηρεασμένο.

Ο πρίγκιπας Χάρι στην συνέντευξη που παραχώρησε με την Μέγκαν Μάρκλ δήλωσε πως ο αδερφός του και ο πατέρας του έχουν παγιδευτεί στον βασιλικό θεσμό, ενώ η σύζυγος του τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον, την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι.

Η Nicholl είπε συγκεκριμένα: «Ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από αυτήν τη συνέντευξη. Μην ξεχνάτε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σέρνεται σε όλο αυτό και ο Ουίλιαμ θα το μισήσει αυτό και, φυσικά, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου είναι στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών.

Νομίζω ότι η ιδέα ότι η Κέιτ παρασύρεται σε αυτό θα είναι ενοχλητική για την Κέιτ, η οποία πίσω από τα παρασκήνια προσπάθησε πολύ σκληρά να φέρει την ειρήνη μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι. Έχει λυπηθεί βαθιά από την κακή σχέση των αδελφών. Μην ξεχνάτε ήταν απίστευτα κοντά στον ίδιο τον Χάρι.

Ο Χάρι είπε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής και είναι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα εδώ, που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάθε είδους οικογενειακή επανένωση».

Όσον αφορά στα σχόλια του Χάρι ότι ένιωθε ότι ο μπαμπάς και ο αδελφός του είχαν παγιδευτεί, ο Nicholl λέει ότι αυτό είναι άδικο σχόλιο από την πλευρά του Χάρι.

Ο Χάρι γεννήθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον Ουίλιαμ - γεννήθηκε ο εφεδρικός, Ουίλιαμ ο κληρονόμος. Ο Ουίλιαμ γνώριζε πάντα ποιο είναι το καθήκον».

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, η Nicholl ανέφερε πως μια πηγή κοντά στον 72χρονο της είπε ότι «απελπισμένος από τη συνέντευξη.

Η Nicholl ανέφερε: «Ήρθε ένα σημείο όπου ο Κάρολος απλά δεν ήθελε να ακούσει πια τι πρότειναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αντ 'αυτού, του ζήτησε να του στείλει ένα email, κάτι που ο Χάρι δεν ήθελε να κάνει, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι θα διέρρεε και ο Χάρι είχε απόλυτο δίκιο. Ήρθε η διαρροή στον Τύπο και γι' αυτό πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Ο Κάρολος σίγουρα δεν βγαίνει νικητής σε όλα αυτά. Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Χάρι να το δηλώσει δημοσίως, αλλά ακόμη και ένα δύσκολο πράγμα να ακούσει ο Πρίγκιπας Κάρολος.… Σίγουρα, πριν από το γάμο ο Κάρολος τους υποστήριζε…».

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την συνέντευξη Χάρη και Μέγκαν

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο ποια θα ήταν η άποψη της αν έβλεπε το Megxit.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα ήταν θυμωμένη με το πώς εξελίχθηκε αυτό κι πολύ στεναχωρημένη. Αλλά τελικά το μόνο που θα ήθελε ήταν να είμαστε χαρούμενοι» ενώ αποκάλυψε πως δεν θα αποστασιοποιούνταν από τα βασιλικά του καθήκοντα αν δεν γνώριζε την Μέγκαν Μαρκλ.

«Όχι, η απάντηση είναι όχι. Δεν θα μπορούσα γιατί κι εγώ ήμουν παγιδευμένος. Δεν έβλεπα διέξοδο. Ήμουν παγιδευμένος αλλά δεν το ήξερα. Αλλά όταν γνώρισα την Μεγκ και οι κόσμοι μας συγκρούστηκαν με τον πιο υπέροχο τρόπο… ήμουν παγιδευμένος στο σύστημα όπως η οικογένεια μου. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν θα φύγουν και τους συμπονώ απεριόριστα για αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρι: Απαντά ξεκάθαρα για το Megxit - «Φύγαμε λόγω έλλειψης υποστήριξης»

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψαν ότι περιμένουν κοριτσάκι

Share