Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη - «Οι φυσικές έρευνες έχουν σταματήσει»

Αγνοείται εδώ και δέκα μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη - «Οι φυσικές έρευνες έχουν σταματήσει»

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί εδώ και μερικές μέρες η υπόθεση της εξαφάνισης του αδερφού του Δημήτρη Άνθη, ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας και προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την έρευνα.

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Live News και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πληροφορίες που έχει μέχρι στιγμής για τον αδερφό του, ενώ ξεκαθάρισε πως η αστυνομία του ζήτησε να μην πάει στην Αγγλία καθώς δεν υπάρχει λόγος.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Άνθη για την εξαφάνιση του αδερφού του

«Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε ξημερώματα Δευτέρας 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό ψάχνουμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε γιατί οι φυσικές έρευνες έχουν σταματήσει. Τώρα έχει αρχίσει η έρευνα στο να βρουν στοιχεία, για ποιο λόγο χάθηκε, τι τον ενοχλούσε, τι ήταν αυτό ας πούμε που τον έκανε να εξαφανιστεί.

Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα», είπε ο Δημήτρης Άνθης.

Ο Νικόλας Στραβοπόδης διώκεται για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

Ο Νικόλας Στραβοπόδης διώκεται ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού μετά την καταγγελία του Δημήτρη Ανθή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο εισαγγελικό μικροσκόπιο, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιού ο 38χρονος Δημήτρης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το αδίκημα του βιασμού είχε τελεστεί σε βάρος το 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διενεργηθεί προανάκριση με εντολή εισαγγελέα. Μάλιστα, ο καταγγελλόμενος Νικόλας Στραβοπόδης, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον μηνυτή του, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση.

Πλέον, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στον ανακριτή, ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο.

Διώκεται ο Νικόλας Στραβοπόδης για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη