Σκορδά σε Λιάγκα: «Σε συνάντησα στο καφέ και δεν χαιρέτησες, δεν είπες μια καλημέρα»

Η απάντηση του ωστόσο, είναι επική!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά σε Λιάγκα: «Σε συνάντησα στο καφέ και δεν χαιρέτησες, δεν είπες μια καλημέρα»

Μια απίστευτη αποκάλυψη και "καρφί" στον Γιώργο Λιάγκα, πέταξε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του Πρωινού, αφού όπως είπε την είδε στο καφέ αλλά δεν την χαιρέτησε και δεν της είπε ούτε μια καλημέρα.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο πλατό του την "είπε" για τη συμπεριφορά του πίσω από τις κάμερες και τη συνάντηση στα backstage.

Σκορδά Λιάγκας συνάντηση

«Καλά, σε συνάντησα στο καφέ και δεν χαιρέτησες, δεν είπες μια Καλημέρα...» είπε η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντάει «Αυτούς που μου δίνουν τον καφέ τους χαιρετώ, εσένα δεν θα σε έβλεπα σε μισή ώρα εδώ; χααχαχα Καλημέρα».

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που τον "καρφώνει" στον αέρα της εκπομπής, αφού την έχει αφήσει μόνη της και σε συνάντηση με την παραγωγή.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για τον Λιάγκα όταν είχε τα παιδιά στο σπίτι του

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram