Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα στην Σκορδά - «Φέρτε σε εμένα την Παναγιώταρου»

Και όμως το είπε στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα στην Σκορδά - «Φέρτε σε εμένα την Παναγιώταρου»

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας νωρίς το πρωί πριν την εκπομπή, να μην χαιρέτησε την Φαίη Σκορδά, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα της πέταξε μια απίστευτη ατάκα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, ήταν αφορμή για να ξεκινήσουν όλα.

«Έχεις πάθει σοκ;», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε «Εσύ δεν θυμάσαι ότι η Αλεξάνδρα ερχόταν στην εκπομπή; Όταν κάναμε εκπομπή μαζί, η Αλεξάνδρα ήταν μοντέλο και έλεγα να μπει στην κατάψυξη γιατί ήθελα να την δώσω στον Γιάννη, επειδή ήταν τόσο όμορφη».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε χαμογέλασε και είπε: «Δώσε την σε μένα τώρα»!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η αποκάλυψη της Σκορδά για τον Λιάγκα όταν είχε τα παιδιά στο σπίτι του

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.