Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μάριος Αθανασίου: «Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε περίεργα που δεν έχουμε παντρευτεί»

«Το μεγάλωμα των παιδιών, προφανώς έχει δυσκολίες»

Μάριος Αθανασίου: «Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε περίεργα που δεν έχουμε παντρευτεί»
News 19.03.2021 15:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο Pop Up παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου όπου δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα, για την οικογένεια του.

«Ήθελα να γίνω πιλότος αλλά δεν ήμουν καλός στα μαθήματα. Το όνειρο πριν ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής, νομίζω και με αυτό θα ήμουν υπερευτυχισμένος. Ήμουν κάκιστος, οπότε δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε», είπε αρχικά για υα νεανικά του χρόνια,

Όσον αφορά τα παιδιά του και την γυναίκα του δήλωσε: «Το μεγάλωμα των παιδιών, προφανώς έχει δυσκολίες, αλλά έχει και πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, απλώς το βιώνω. Έχω στιγμές που είμαι πέρα από τα όριά μου, έχω μάθει να κάνω υπομονή, έχω αναπτύξει αυτό το στοιχείο που δεν το είχα καθόλου σαν άνθρωπος. Μου διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα τα παιδιά, περισσότερα με μαθαίνουν παρά τους μαθαίνω».

«Με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε ότι κάνουμε κάτι περίεργο επειδή δεν έχουμε παντρευτεί», καταλήγει ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έχει πάρει θέση για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Έλεγα στον Μάριο Aθανασίου πως όταν έρθει η εφηβεία του παιδιού, θα του το στείλω»

Μάριος Αθανασίου γυναίκα γάμος

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν μαζί έναν γιο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει με τον μπαμπά του και τη νέα του οικογένεια. Στο CNN Greece μίλησε η ηθοποιός για την απόφασή τους αυτή.

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί και βέβαια ρώτησα 150 φορές το ίδιο το παιδί», λέει η ίδια, εξηγώντας ότι, έτσι κι αλλιώς, όλα γίνονται και πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό του παιδιού.

«Το έλεγα στον Μάριο, απ' όταν ο γιος μας ήταν παιδί, μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Όταν έρθει η εφηβεία, θα στον στείλω". Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση», λέει η ίδια. «Σκέφτηκα πάρα πολύ, πραγματικά με βασάνισε αν ο Αλέξανδρος στα 8, 9, 10 ένιωσε ότι ο πατέρας του μένει με τα άλλα δύο παιδιά του κι εκείνος δεν μένει μαζί τους. Αν ο Μάριος δεν είχε κάνει άλλη οικογένεια, δεν ξέρω αν θα το έκανα», συμπληρώνει.

Με τη μετακόμιση του παιδιού, προέκυψε το αυτονόητο: «Άλλαξαν οι ρόλοι. Παλιά, έπαιρνα εγώ τον Μάριο σε πανικούς και του έλεγα "ο γιος μας το ένα και το άλλο" κι εκείνος ήταν ήρεμος. Στον πατέρα του πήγαινε και ήταν όλα τέλεια. Σαν να είναι φιλαράκια από τον στρατό. Έπαιζαν, έτρωγαν σουβλάκια, τα γνωστά. Τώρα με παίρνει αυτός σε πανικό κι εγώ είμαι η ήρεμη. Οι ευθύνες του παιδιού ανήκουν και στους δύο γονείς», λέει η ηθοποιός, ενώ ο Μάριος Αθανασίου τον τελευταίο καιρό υπερασπίζεται τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει ανθρώπους του θεάτρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάριος Αθανασίου: Το «καρφί» του στον Στάθη Λιβαθινό - «Έχετε κι άλλες συγγνώμες, μη σταματάτε»

Μάριος Αθανασίου: «Το ΣΕΗ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη»

Share