Ναταλία Γερμανού: Η ερώτηση που την έκανε να νιώσει άβολα - «Τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα»

Ti την ρώτησαν και δεν ήθελε να απαντήσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η ερώτηση που την έκανε να νιώσει άβολα - «Τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα»

Η Μαρία Ιωαννίδου για πρώτη φορά αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως είχε σχέση για 3 μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη. Για το γεγονός αυτό ρώτησαν την Ναταλία Γερμανού οι συνεργάτες της, κάτι που την έφερε σε δύσκολη θέση.

Το συγκεκριμένο λοιπόν απόσπασμα πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν όλα.

Οι συνεργάτες της την ρώτησαν αν το γνώριζε με την παρουσιάστρια να απαντάει «Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα. Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Τι με ρωτάτε; Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια, το 1989. Δεν θυμάμαι ν να έχει αναφερθεί ποτέ ο Γιώργος Κιμούλης σε οικογενειακό τραπέζι. Τώρα το άκουσα κι εγώ. Ίσως να ήταν στη διακοπή της σχέσης».

Εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στη Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη;

Μέσα από το σημερινή εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως η εκπομπή της δέχθηκε εξώδικό από τον Μάρκο Σεφερλή. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς και ποια είναι η θέση που παίρνει από εδώ και στο εξής η εκπομπή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τη θέση του Καλύτερα δεν γίνεται και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει και από τον δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή να εμφανιστεί στην εκπομπή αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. - Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει στην εκπομπή ο Μάνος Καμπίτης.

Ναταλία Γερμανού Καλύτερα δεν γίνεται

Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια.

Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή.