Αντώνης Λουδάρος: Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μαλλιών

Αφέθηκε στα χέρια του Ιωάννη Παπαγγελόπουλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντώνης Λουδάρος: Υπεβλήθη σε  μεταμόσχευση μαλλιών

Ο Αντώνης Λουδάρος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών, με τον ίδιο να εμπιστεύεται και να αφήνεται ε στα χέρια του έμπειρού γιατρού Ιωάννη Παπαγγελόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός υπεβλήθη στη μεταμόσχευση η οποία είναι μία αναίμακτη διαδικασία και στο τέλος πόζαρε στον φακό με τον γιατρό, ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής του.

Ο Αντώνης Λουδάρος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία προκειμένου να ευχαριστήσει και δημόσια τον Ιωάννη Παπαγγελόπουλο.

Ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό έριξε τα «καρφιά του» για το J2US, κούρεψε τα μαλλιά του αρκετά κοντά όμως σε λίγο καιρό θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

 Αντώνης Λουδαρος μεταμόσχευση μαλλιών

Λίγα λόγια για τον Ιωάννη Παπαγγελοπούλο και τις υπηρεσίες του

Μετεκπαιδεύτηκε στη δερματοσκόπηση σπίλων και μελανώματος καθώς και στη δερματοχειρουργική με laser στη Νάπολη και στο Βερολίνο. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στην αισθητική δερματολογία και στην επεμβατική δερματολογία σε νοσοκομεία της Αθήνας και έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το Νοσοκομείο Charite στο Βερολίνο και το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, πανάδων, τριχόπτωσης, ρυτίδων, τριχοφυΐας και χαλάρωσης και παρέχει υπηρεσίες laser αποτρίχωσης, αφαίρεσης σπίλων - όγκων, μεταμόσχευσης μαλλιών, εμφυτευμάτων, peeling, lifting, μεσοθεραπειών, βλεφαροπλαστικής και κρυοχειρουργικής.

Οι κλινικές του Dr. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξυπηρετώντας περιστατικά αισθητικής και κλινικής δερματολογίας. Στις κλινικές λειτουργούν ακόμα τμήματα αντιμετώπισης τριχόπτωσης καθώς και αποκατάστασης αλωπεκιών (μεταμόσχευσης μαλλιών).