Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Είναι οριστικό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality του ΣΚΑΪ "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η ξανθιά παρουσιάστρια συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές τους.

Εδώ και αρκετές μέρες η Κωνσταντίνα ακούγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, κάνοντας πλέον επίσημη την είδηση αυτήν.

Για τη θέση της παρουσίασης είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια ή τους ιθύνοντες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Αγρότης Μόνος Ψάχνει: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στον ΣΚΑΙ

Κυκλοφόρησε στις οθόνες μας το πρώτο trailer του ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει στον ΣΚΑΙ και μας πληροφορεί πως άνοιξαν οι συμμετοχές.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε να καλούνται, αγρότες, κτηνοτρόφοι ψαράδες να δηλώσουν συμμετοχές προκειμένου να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα για την οποία θα είναι οι μοναδικοί.

Θυμίζουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Αυτά είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει.

Τον τελευταίο καιρό η καλλονή παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Σήμερα όμως αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, που αφορούν την ίδια αλλά και το δυναμικό comeback της στην τηλεόραση!

Η ίδια δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είπε χαρακτηριστικά: “Σύντομα επιστρέφω στη μικρή οθόνη σε έναν ρόλο λίγο διαφορετικό από ό,τι με έχετε συνηθίσει. Και ένα θα σας αποκαλύψω, θα είναι όλοι τους χαλβάδες”.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση