Χάρης Ρώμας: «Δεν θα είναι τελικά στο Καφέ της Χαράς η Σοφία Μουτίδου... Τσακωθήκαμε»

«Σε κάποια πράγματα έχουμε δικαίωμα και να διαφωνούμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας: «Δεν θα είναι τελικά στο Καφέ της Χαράς η Σοφία Μουτίδου... Τσακωθήκαμε»

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, με τον ίδιο να αναφέρεται στην Σοφία Μουτίδου.

Αρχικά ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην Ναταλία Γερμανού είπε: «Μπαίνουν αρκετοί ηθοποιοί στο Καφέ της Χαράς, -όπως η χήρα- εκτός από κάποιες περιπτώσεις, όπως η Σοφία Μουτίδου. Πώς και δεν το ρώτησες;» με την ίδια να γελά και να λέει πως αυτές είναι ερωτήσεις που τις κάνει ο Κώστας Τσουρός.

Ο Χάρης Ρώμας αμέσως μετά είπε: «Δεν θα παίξει τελικά. Υπάρχουν 3-4 άτομα που δεν μπήκαν από όλο το καστ. Δεν θα είναι τελικά η Σοφία Μουτίδου. Τσακωθήκαμε λίγο. Υποκλίνομαι στο ταλέντο της Σοφίας, τελικά, και στην ευθύτητά της, αλλά σε κάποια πράγματα έχουμε δικαίωμα και να διαφωνούμε. Αν και πάλι εγώ πιστεύω ότι φίλοι είμαστε».

Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν και έτσι, ο Χάρης Ρώμας με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά του με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Ο ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής τους Καφέ της Χαράς, το οποίο βέβαια θα ολοκληρωθεί στον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο, έχοντας αλλάξει ημέρα προβολής.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στην ανάρτησή του.

Χάρης Ρώμας Καφέ της Χαράς