Μαρίνα Πατούλη: Στο πλευρό της ο Γιώργος Πατούλης όσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δεν την αφήνει λεπτό μόνη της παρά την κρίση που περνά ο γάμος τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: Στο πλευρό της ο Γιώργος Πατούλης όσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Η Μαρίνα Πατούλη τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία, με τον Γιώργο Πατούλη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Η είδηση που σας μετέφερε πρώτο το Youweekly για τον χωρισμό του ζευγαριού επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Μαρίνα Πατούλη, η οποία όμως λίγες ώρες μετά δεν αισθανόταν καλά.

Ο Χάρης Ρώμας που είναι στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά.

Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί .Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη. Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι»;

Μαρίνα Πατούλη στο πλευρό της ο Γιώργος Πατούλης όσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της. Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέχει από το να τοποθετηθεί δημόσια για τον γάμο τους.

Γιώργος Πατούλης  απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε: "Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.