Μαρίνα Πατούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο - «Είναι καρδιακή ανεπάρκεια»

Διέψευσε πως ο Γιώργος Πατούλης ήταν μαζί της! «Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν έχω κάποια σχέση μαζί του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο - «Είναι καρδιακή ανεπάρκεια»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο έκανε η Μαρίνα Πατούλη, στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της.

Μάλιστα, διέψευσε τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιώργος Πατούλης - με τον οποίο όπως αποκλειστικά αποκάλυψε το Youweekly χωρίζει - ήταν μαζί της στο νοσοκομείο.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. ‘Επρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η διάψευση της Μαρίνας Πατούλη πως ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο νοσοκομείο μαζί της

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση».

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της. Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέχει από το να τοποθετηθεί δημόσια για τον γάμο τους.

Γιώργος Πατούλης  απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε: "Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.