Μαρίνα Πατούλη: Τα πρώτα πλάνα έξω από το νοσοκομείο

"Δεν είμαι καθόλου καλά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη: Τα πρώτα πλάνα έξω από το νοσοκομείο

Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Youweekly.gr το μεσημέρι της Παρασκευής για τον χωρισμό της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου ακολούθησε ένας καταιγισμός γεγονότων. Η Μαρίνα Πατούλη αφού επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και μίλησε για τον χωρισμό της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθάνθηκε καλά στην υγεία της.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε προβλήθηκαν πλάνα από την έξοδο της Μαρίνας Πατούλη από το νοσοκομείο, υποβασταζόμενη από στενή της φίλη.

Πλάνα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε η Μαρίνα Πατούλη

Η αλήθεια είναι πως ήταν ευγενέστατη, όπως πάντα άλλωστε με τους δημοσιογράφους, αλλά δήλωσε πως δεν έχει τις δυνάμεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή της να κάνει δηλώσεις αυτή την στιγμή και αποχώρησε.

«Είναι καρδιακή ανεπάρκεια»

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. ‘Επρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση».

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».