Η Φάρμα: Θωμά για Μιχαλοπούλου - «Είναι ένα 20χρονο παιδί»

Όσα αποκάλυψε για την κόντρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Θωμά για Μιχαλοπούλου - «Είναι ένα 20χρονο παιδί»

Η πρώην παίκτρια της Φάρμας, Μαρία Θωμά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και η συζήτηση ήταν γύρω από το όνομα της Μαρίας Μιχαλοπούλου, με την οποία είχε κόντρα όπως και άλλοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Αφορμή για να κάνει αποκαλύψεις ήταν επίσης η ποινή από τον επιστάτη που δέχτηκαν όλοι, όχι επειδή η αρχηγός άργησε να ξυπνήσει αλλά επειδή είχε άσχημη συμπεριφορά.

Η Μαρία Θωμά λοιπόν μίλησε για την κόντρα που είχε η Μιχαλοπούλου με όλα τα κορίτσια και έκανε μάλιστα αποκαλύψεις.

«Είναι ένα 20χρονο παιδί αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις σε ένα ριάλιτι πρέπει να πάρεις της ευθύνες του. Η Μαρία γενικά είχε μια τάση να διακόπτει, εμένα με είχε διακόψει πολλές φορές», είπε μεταξύ άλλων.

Μπαίνει στην Φάρμα ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.