Η Φάρμα - highlights 20/3: Τα νεύρα λόγω της Μιχαλοπούλου και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα - highlights 20/3: Τα νεύρα λόγω της Μιχαλοπούλου και η αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, το κλίμα ήταν λόγο έντονο, αφού είχαμε καβγάδες με πρωταγωνίστρια την Αγρότισσα, ενώ μετά από μονομαχία ένας παίκτης αποχώρησε.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Η Κυριακή κέρδισε την ασυλία

Το επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με τις γυναίκες της παρέας να αγωνίζονται για το ποια θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως αρχηγός της εβδομάδας, όρισε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Θωμά, με την δεύτερη να έχει την επιλογή να διαλέξει την μονομάχο της.

Έτσι λοιπόν ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στις εγκαταστάσεις της Φάρμας προκειμένου να ξεκινήσει το αγώνισμα, το οποίο θα σώσει μια από τις γυναίκες από την διαδικασία της μονομαχίας. Στο αγώνισμα δεν συμμετείχε μόνο η Ειρήνη Κολιδά, καθώς ήταν αρκετά επικίνδυνο για το σώμα της.

Οι δύο τελευταίες ήταν η Μαρία Θωμά και η Κυριακή.

Τελικά, η παίκτρια που αποδείχθηκε πιο δυνατή και αποφασιστική ήταν η Κυριακή , η οποία μάλιστα εντυπωσίασε τους πάντες με την πυγμή και την δυναμική της.

undefined

Η Μαρία Τοτόμη η δεύτερη μονομάχος

Η Μαρία Θωμά μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες της στην Φάρμα ανακοίνωσε πως για δεύτερη μονομάχο και συνάμα αντίπαλο της διαλέγει την Μαρία Τοτόμη.

Η Κυριακή κέρδισε την ασυλία και έτσι αποκλείστηκε από τις επιλογές της Μαρίας να την διαλέξει ως μονομάχο της, κάτι που δεν θα έκανε έτσι κι αλλιώς μιας και έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Ο Σάκης μετά το αγώνισμα συγκέντρωσε τους αγρότες στο τραπέζι προκειμένου η πρώτη μονομάχος να δώσει την πέτρα σε μια συμπαίκτρια της.

Με πρόφαση το αγωνιστικό κριτήριο αλλά και ότι δεν θα λείψει και ιδιαίτερα στην Φάρμα, η Μαρία διάλεξε την Μαρία Τοτόμη, η οποία στο χθεσινό επεισόδια την προσέγγισε και της εξομολογήθηκε το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που έχει, προκειμένου να μην την ψηφίσει, χωρίς όμως τελικά να το πετυχαίνει.

Η Φάρμα η Μαρία Τοτόμη η δεύτερη μονομάχος

Έξαλλος ο επιστάτης με την Μαρία - «Είναι δυνατόν να έρχομαι και να κοιμάται η αρχηγός;»

Έξαλλος έγινε ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου με την αρχηγό του σπιτιού, Μαρία Μιχαλοπούλου με την στάση της.

Ο επιστάτης έφτασε στο σπίτι αρκετά νωρίς το πρωί, παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες είχαν ξυπνήσει. Ωστόσο, η Μαρία, που σαν αρχηγός έπρεπε πρώτη πρώτη να ξυπνήσει, κοιμόταν ακόμη.

Όταν το έμαθε αυτό ο επιστάτης έδειξε έντονα τον εκνευρισμό του, με τον ίδιο αμέσως μετά να σηκώνεται να φεύγει. Έπειτα, όταν τους μάζεψε για την αποστολή, ρώτησε την Μαρία γιατί δεν είχε ξυπνήσει, με την ίδια να έχει πολύ ύφος και να μην φαίνεται να αναλαμβάνει τις ευθύνες της.

Η Φάρμα έξαλλος ο επιστάτης με την Μαρία

Τα έβαλε η Θωμά με την Μιχαλοπούλου - «Από τότε που έγινες αρχηγός άλλαξες υφάκι»

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε στην Φάρμα μεταξύ της Μαρίας Θωμά και της Μαρίας Μιχαλοπούλου, με την πρώτη να της προσάπτει πως άλλαξε υφάκι και απέκτησε άλλη στάση σώματος, όταν ορίστηκε αρχηγός της εβδομάδας.

Η Θωμά επιλέχθηκε από την Μιχαλοπούλου και για υπηρέτη και για πρώτη μονομάχο, κάτι που φαίνεται να τις έχει προκαλέσει αρκετά νεύρα και εντάσεις.

Μετά από έναν καυγά μεταξύ της αρχηγού και του επιστάτη, η Θωμά κατηγόρησε την Μιχαλοπούλου πως έχει πάρει την αρχηγία για χαβαλέ και πως ξαφνικά έχει αλλάξει υφάκι και χαρακτήρα.

Φυσικά, η αρχηγός τα αρνήθηκε όλα με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα, καθώς έχει δεχτεί μεγάλη πίεση και επίθεση από τους συμπαίκτες της.

Η Φάρμα Τα έβαλε η Θωμά με την Μιχαλοπούλου

Αποχώρησε η Μαρία Θωμά

Οι δύο παίκτες, Μαρία Θωμά και Μαρία Τοτόμη, ήρθαν στο επεισόδιο της Φάρμας σε μονομαχία, με την πρώτη να την χάνει και να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Μετά από αρκετές εντάσεις και καυγάδες, κυρίως με πρωταγωνίστρια την αρχηγό της εβδομάδας Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να ξεκινήσει το αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες είχαν να μονομαχήσουν σε 5 παιχνίδια, με τα δύο πρώτα να τα κερδίσει σερί η Μαρία Τοτόμη. Ωστόσο, στο τρίτο παιχνίδι η Μαρία Θωμά μπήκε αποφασισμένη και το πήρε, κάνοντας την ανατροπή. Στο τέταρτο όμως η Τοτόμη πήρε την νίκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Μαρία Θωμά!

Η Φάρμα αποχώρησε η Μαρία Θωμά