Η Φάρμα: Η Κυριακή κέρδισε την ασυλία

Δεν θα μπορεί να την επιλέξει η Μαρία Θωμά ως μονομάχο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Κυριακή κέρδισε την ασυλία

Το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με τις γυναίκες της παρέας να αγωνίζονται για το ποια θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ως αρχηγός της εβδομάδας, όρισε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Θωμά, με την δεύτερη να έχει την επιλογή να διαλέξει την μονομάχο της.

Έτσι λοιπόν ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στις εγκαταστάσεις της Φάρμας προκειμένου να ξεκινήσει το αγώνισμα, το οποίο θα σώσει μια από τις γυναίκες από την διαδικασία της μονομαχίας. Στο αγώνισμα δεν συμμετείχε μόνο η Ειρήνη Κολιδά, καθώς ήταν αρκετά επικίνδυνο για το σώμα της.

Οι δύο τελευταίες ήταν η Μαρία Θωμά και η Κυριακή.

Τελικά, η παίκτρια που αποδείχθηκε πιο δυνατή και αποφασιστική ήταν η Κυριακή , η οποία μάλιστα εντυπωσίασε τους πάντες με την πυγμή και την δυναμική της.

Η Φάρμα η Κυριακή κέρδισε την ασυλία

Η Φάρμα: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.