Η Φάρμα: Η Μαρία Θωμά η πρώτη μονομάχος

Την υπέδειξε η Μαρία Μιχαλοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Μαρία Θωμά η πρώτη μονομάχος

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ούσα αρχηγός της εβδομάδας, υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την Φάρμα την Μαρία Θωμά, την οποία ήδη είχε ορίσει ως υπηρέτη μαζί με τον Βασίλη Μαντζουράνη.

Η αρχηγός είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε 8 γυναίκες και 7 άνδρες. Αν φύγει ο Βασίλης θα είναι λιγότεροι. Μόνο γι' αυτό τον λόγο δίνω την μαύρη πέτρα στη Μαρία».

Η μονομάχος, λοιπόν, θα επιλέξει ποια θα είναι αυτή που αγωνιστεί μαζί της για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Φάρμα.

Λίγο αργότερα όμως, η Μαρία Τοτόμη, προσέγγισε την Μαρία Θωμά, λέγοντάς της πως έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως της κάνει επίκληση στο συναίσθημα.

Η Φάρμα η Μαρία Θωμά η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Γιώργος Λιάγκας: Μονομάχησε on air με τον επιστάτη της Φάρμας

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μάλιστα, δε δίστασε να μονομαχήσει on air με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους, έκαναν ένα από τα αγωνίσματα που βλέπουμε και στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Φιλίππου μίλησε αρχικά για τις σχέσεις των παικτών μέσα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην είδηση που θέλει την Μαρία Μιχαλοπούλου να έχει απομονωθεί από την ομάδα, διαψεύδοντάς την.

Λίγο αργότερα όμως, τόσο ο Βασίλης Φιλίππου όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ρίχτηκαν στη μάχη. Ενώ στην αρχή ο παρουσιαστής έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά να πριονίσει το κούτσουρο, στη συνέχεια το πήρε στα χέρια του και το έσπασε στα δύο.

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου