Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα: «Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Οι νέες δηλώσεις για την κρίση στο γάμο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα: «Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Κρίση στο γάμο τους περνάνε εδώ και περίπου 3 μήνες, η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης με το ζευγάρι να μην μένει στο ίδιο σπίτι. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ψάχνει το δικό του με σκοπό να μείνει μόνος του.

Πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε το χωρισμό τους και από εκείνη την ημέρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ειδικά μετά τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη που δήλωσε πως βιώνει το πένθος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το χωρισμό τους με την Μαρίνα Πατούλη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη εχθές Δευτέρα:

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας.

Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι! Απλά εξαφανίστηκε»

Συντετριμμένη το πρωί της Δευτέρας μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή Ευτυχείτε.

"Καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που περνάω εγώ. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι όσα βλέπω μέσα από τα μίντια που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και δυόμιση μήνες να επικοινωνήσω μαζί του, απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει, δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά.

Τον έχω καλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις όσον αφορά το παιδί μας και δεν μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το παιδί, έχω στραφεί σε ειδικούς οι οποίοι ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν στις συγκεκριμένες συνεδρίες και δεν μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε κάποια απάντηση