Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς για House of Fame: «Δεν έγινε μία κουβέντα να ξέρουν ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου»

Πήρε το μέρος των κριτών στην «κόντρα»

Νίκος Μουτσινάς για House of Fame: «Δεν έγινε μία κουβέντα να ξέρουν ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου»
News 23.03.2021 18:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame και την «έκρηξη» των σπουδαστών κατά της κριτικής επιτροπής για τα σχόλια που έκανε στο live της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής στάθηκε στην περίπτωση του Θέμη, ο οποίος είπε πως δεν βρήκε τίποτα λάθος στην ερμηνεία του και θεώρησε άδικη τη βαθμολογία που πήρε από τους κριτές.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά για το House of Fame

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μία σωστή κουβέντα να ξέρουν οι άνθρωποι ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου. Που σημαίνει ότι μέσα σε όλο, θα πρέπει να γίνει και κάτι πιο έντονο, μία πλάκα… Όχι εις βάρος των παιδιών. Θα σε κρίνει για όλα αυτός που είναι κάτω. Και επειδή πιο πολύ για τον Αρσενάκο λέγανε… Να μην πει για την πιτζάμα και να του στείλει το βράδυ μήνυμα; Αφού δεν έχουν κινητό.

Ο καθένας είναι με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα είναι κρίνονται για όλα. Και οι καθηγητές γίνανε ένα με τα παιδιά ε; Αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν τρεις ομάδες και τώρα γίνανε δύο. Θα γίνει η ένωση και θα γίνουν ένα.

Δεν ξέρω αν ο Θέμης ήταν για προτεινόμενος, γιατί είναι πολλοί που δεν τα έχουν καταφέρει και θες να φύγουν 10… Δεν είναι ωραία κι αυτά που λένε τα παιδιά. Είναι σαν να χάνεται η ιεραρχία. Ούτε και η Πέννυ ήταν ωραίο αυτό που είπε. Οφείλουν να τα στηρίξουν τα παιδιά οι καθηγητές και οι κριτές αλλά δεν του λες “μη δίνει σημασία στην επιτροπή”! Ούτε ότι δεν θες να τραγουδήσεις σε αυτούς μπροστά. Αλήθεια; Πες μας ποιος θες να έρθει να στον φέρουμε… Τα χάνουμε λίγο, να καταλαβαίνουμε εννοώ.

Να καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουμε σε μία συνθήκη. Εγώ τώρα μπορεί να θέλω να κατεβάσω τα βρακιά μου, που θα το κάνω, δεν είναι η ώρα. Αλλά η συνθήκη ποια είναι; Έρχεται ντυμένος ο φαλακρούλης και μας κάνει πρόγραμμα. Στη σύμβαση θα πάμε… Αν την διαλύσουμε, τελειώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι θα δούμε σήμερα στο House of Fame

Ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του House of fame θα παρακολουθήσουμε σήμερα 23/3 το απόγευμα στον ΣΚΑΙ όπου θα σημειωθεί ένας ακόμη τσακωμός με την Μαριάννα στο επίκεντρο.

Μετά την αποχώρηση που είδαμε στο live της περασμένης Παρασκευής ο Στέφανος συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της χαμηλής του βαθμολογίας και του ότι είναι συνέχεια υποψήφιος προς αποχώρηση.

Από την άλλη η Μαριάννα θα δεχτεί επίθεση από την Βένια, η οποία θα την κατηγορήσει πως λέει και ξε-λέει!

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, ο Θέμης σχολίασε το γεγονός ότι δέχθηκε την χαμηλότερη βαθμολογία στο live της Παρασκευής, και φάνηκε πως ήταν πραγματικά έξαλλος με τη στάση που είχαν οι κριτές απέναντί του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Ο Obi έχει περάσει και από το X-Factor του Open

House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα η Χρύσα για την κριτική που άκουσε

Share