Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: Η έκπληξη που έκανε στον Νίκο Μουτσινά

«Μουχρίτσα από τη Θεσσαλονίκη λέγεται αυτό»

Θοδωρής Μαραντίνης: Η έκπληξη που έκανε στον Νίκο Μουτσινά
News 23.03.2021 19:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να ταράξει λίγο τα νερά και έτσι έκανε μία απρόσμενη έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο Καλό Μεσημεράκι χωρίς να έχει ενημερώσει τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε για το House of Fame, είδε την πόρτα να ανοίγει και τον Θοδωρή Μαραντίνη να μπαίνει στο πλατό του χαλαρός και χαμογελαστός.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως παρόλο που μίλησε το πρωί με τον Θοδωρή Μαραντίνη, δεν τον ενημέρωσε πως θα έρθει στην εκπομπή.

"Αυτό ξέρεις πώς λέγεται; Μουχρίτσα από τη Θεσσαλονίκη λέγεται" του είπε με ύφος γεμάτο νόημα ο Μουτσινάς ο οποίος δεν περίμενε την άφιξή του.

Κατά τα άλλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τη μουσική σύμπραξή του με τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά και για τα 30 και πλέον τραγούδια που έχει διασκευάσει με την μπάντα του.

Η έκπληξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Νίκο Μουτσινά

«Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός και άφωνος»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί, από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο, η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω» εξήγησε ο ίδιος.

Θοδωρής Μαραντίνης Σημείο Συνάντησης

«Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ.

Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ, άλλωστε δεν ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν.

Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά. Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο», κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ενώ, αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στο Mega μετά την εμφάνιση του Θοδωρή Μαραντίνη στο "Σπίτι με" - Τι συνέβη

Θοδωρής Μαραντίνης: Δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου

Share