Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε το 10ο δισέγγονο της - Γέννησε η Zara Tindall

Χαρές στο Buckingham!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε το 10ο δισέγγονο της - Γέννησε η Zara Tindall

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε το 10ο δισέγγονό της καθώς γέννησε η εγγονή της Zara Tindall ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

Η Zara Tindall και ο Mike Tindall έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι και όπως είναι αναμενόμενο όλοι στο παλάτι ζουν μοναδικές στιγμές.

Την Τετάρτη, η εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως η Zara γέννησε: «Η Zara και o Mike Tindall είναι χαρούμενοι και ανακοινώνουν τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, του Lucas Phillip Tindal».

O Mike Tindall μέσω του εκπροσώπου του δήλωσε: «Ήρθε πολύ γρήγορα, δεν προλάβαμε να πάμε στο νοσοκομείο, γεννήθηκε στο πάτωμα του μπάνιου. Ευτυχώς η Zara είχε μαζί της την φίλη της, Dolly, που είναι πιο σημαντική από εμένα, ήταν εκεί και στις τρεις γέννες και κατάλαβε ότι δεν θα προλαβαίναμε να πάμε στο μαιευτήριο εγκαίρως. Έτσι έτρεξε, έφερε πετσέτες και βοήθησε. Ευτυχώς η μαία ήταν κοντά και έφτασε την κατάλληλη στιγμή και η δεύτερη μαία έφτασε μόλις βγήκε το κεφάλι του μωρού». Στο μεταξύ, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ευτυχισμένη και με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ!

Βασίλισσα Ελισάβετ Γέννησε η Zara Tindall

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένταση στο παλάτι - Κάνει λόγο για φρικτή ασέβεια από τον Χάρι και την Μέγκαν

Ένταση και ρήξη φαίνεται να υπάρχει στο παλάτι και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, με την πρώτη μάλιστα να κάνει λόγο για ασέβεια του ζευγαριού.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει μια διαφορετική καθημερινότητα και έχει απομακρυνθεί πλήρως από την βασιλική ζωή, κάτι που έχει δημιουργήσει από μόνο του αρκετές εντάσεις.

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα μέσω μιας επιστολής ανακοινώθηκε πως ο Χάρι και η Μέγκαν θα συνεχίσουν να ακολουθούν μια ζωή υπηρεσίας, αφού η υπηρεσία είναι καθολική αλλά δεν θα έχουν πλέον βασιλικά αξιώματα.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στο παλάτι και ειδικότερα στην Βασίλισσα Ελισάβετ με την ίδια να επισημαίνει πως εργάζονται για την μοναρχία και όχι η μοναρχία για αυτούς.

Βέβαια, πηγές του παλατιού αναφέρουν πως η Βασίλισσα παρόλο που είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν είναι αρκετά λυπημένη με την τις αποφάσεις του ζευγαριού, ειδικά τώρα που ο Πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ μάλιστα δήλωσαν πως η Βασίλισσα μίλησε για φρικτή ασέβεια από το ζευγάρι.

Βασίλισσα Ελισάβετ φρικτή ασέβεια από τον Χάρι και την Μέγκαν