Ναταλία Γερμανού για Γιώργο και Μαρίνα Πατούλη: «Καλό είναι αυτά να λύνονται ιδιωτικά»

«Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τι συνέβη στον γάμο τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Γιώργο και Μαρίνα Πατούλη: «Καλό είναι αυτά να λύνονται ιδιωτικά»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη, τονίζοντας πως πρόκειται για θέματα που θα έπρεπε να λύνονται ιδιωτικά.

Η παρουσιάστρια έδειξε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της και εξήγησε πως και οι δύο θα πρέπει να προσέξουν να μην πληγώσουν το παιδί τους, κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Πατούλης στην επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο και τη Μαρίνα Πατούλη

«Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τι συνέβη στον γάμο τους και για ποιο λόγο έφτασε αυτός ο γάμος στο τέλος του. Ένας άντρας στα 50 που λέει γεια, περνάει –αυτό που λέμε- την κρίση της μέσης ηλικίας. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Εγώ απλώς θα πω, καταλαβαίνοντας τον πόνο που βιώνει η κ. Πατούλη, τείνω λίγο να συμφωνήσω με τον κ. Πατούλη, στο να μη δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα ακριβώς γιατί υπάρχει ένα παιδί, που δεν είναι πολύ μικρό και ίσως καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι του» ανέφερε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.

Λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού κατέληξε: «Θεωρώ ότι όλα αυτά τα ιδιωτικά πράγματα καλό είναι να λύνονται ιδιωτικά».

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Εξώδικο εν είδη επιστολής, έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr, ο Περιφερειάρχης Αττικής ζητάει από τη Μαρίνα Πατούλη να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση τους, ώστε να προστατευτεί το παιδί τους.

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Πατούλης στη Μαρίνα Πατούλη.

Το εξώδικο αυτό ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη σύζυγό του την Τρίτη, 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό της ζητεί να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί στα 35 χρόνια κοινής πορείας του για να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο «Happy Day» ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Πατούλη.

Να υπενθυμίσουμε, επίσης, πως πρώτο το Youweekly.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας τον χωρισμό του ζευγαριού μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ!