Δανάη Μπάρκα: «Γιατί να ανησυχώ για την Ελένη Μενεγάκη; Αν έρθει θα με φάει;»

«Μόνο καλό μπορεί να κάνει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Γιατί να ανησυχώ για την Ελένη Μενεγάκη; Αν έρθει θα με φάει;»

Το πρωί της Κυριακής, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να πηγαίνει στο Mega και να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη, στην οποία τώρα βρίσκεται το Πάμε Δανάη.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει κάποια ενημέρωση για την αλλαγή στην εκπομπή της, ενώ τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Mega με τον ερχομό της.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την Ελένη Μενεγάκη

«Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι. Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άντε καλέ, γιατί αν έρθει η Ελένη θα με φάει; Το να έρχονται άνθρωποι, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει».

«Δεν με βρίσκουν σύμφωνη τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή μου»

Πριν από λίγες μέρες, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων τόνισε πως ακούει προσεκτικά τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τη δουλειά της, αλλά όχι αυτά που αφορούν την εμφάνισή της, καθώς δεν συμφωνεί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, η οποία ξεκίνησε φέτος με τη νέα της εκπομπή στο Mega, η οποία βέβαια πέρασε από 40 κύματα τους πρώτους μήνες λόγω της τηλεθέασης.

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τις συμβουλές που έχει δεχθεί από τη μητέρα της αλλά και για τα σχόλια που ακούει ανά καιρούς.

«Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού.

Δανάη Μπάρκα κιλά

Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη», είπε χαρακτηριστικά.