Μαρίνα Πατούλη: «Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει»

Το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τις πρόσφατες εξελίξεις με τον γάμο της και τόνισε πως ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω της όσα έγιναν και να προχωρήσει.

Η ίδια, όπως εξήγησε και στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα, θέλει να αφοσιωθεί στο παιδί της και να προχωρήσει τη ζωή της. Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και στην Ναταλία Γερμανού ενώ τόνισε πως δέχθηκε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τις γυναίκες στα social media.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη στο Καλύτερα δεν γίνεται

«Αυτές τις τέσσερις ημέρες, πέραν της φροντίδας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε, μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που μοιράστηκαν μαζί τους τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες. Είναι κάτι ασύλληπτο» πρόσθεσε μιλώντας εκ νέου για την βία της σιωπής.

«Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό», κατέληξε.

«Καλό είναι αυτά να λύνονται ιδιωτικά»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη, τονίζοντας πως πρόκειται για θέματα που θα έπρεπε να λύνονται ιδιωτικά.

Η παρουσιάστρια έδειξε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της και εξήγησε πως και οι δύο θα πρέπει να προσέξουν να μην πληγώσουν το παιδί τους, κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Πατούλης στην επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ.

«Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τι συνέβη στον γάμο τους και για ποιο λόγο έφτασε αυτός ο γάμος στο τέλος του. Ένας άντρας στα 50 που λέει γεια, περνάει –αυτό που λέμε- την κρίση της μέσης ηλικίας. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Εγώ απλώς θα πω, καταλαβαίνοντας τον πόνο που βιώνει η κ. Πατούλη, τείνω λίγο να συμφωνήσω με τον κ. Πατούλη, στο να μη δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα ακριβώς γιατί υπάρχει ένα παιδί, που δεν είναι πολύ μικρό και ίσως καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι του» ανέφερε η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.

Λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού κατέληξε: «Θεωρώ ότι όλα αυτά τα ιδιωτικά πράγματα καλό είναι να λύνονται ιδιωτικά».