Eurovision 2021: Με αυτά τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός

Δεν θα υπάρξουν εκδηλώσεις και πάρτι μεταξύ των χωρών, ενώ υπάρχει περίπτωση να μην έχει ούτε θεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Με αυτά τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε όσες λεπτομέρειες θέλετε να γνωρίζετε για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2021 εν μέσω κορωνοϊού.

«Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάμε. Νομίζω ότι τώρα πια, μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη μου αγάπη είναι η Μαρία Κοζάκου και ακολουθεί η Eurovision. Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πολύ σκληρά, Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρχουν θεατές.

Αφήνουν ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος σε έναν περιορισμένο αριθμό, καθήμενων πάντα και με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους. Οι αποστολές θα είναι σχετικά ολιγομελείς, όπως και οι δημοσιογράφοι θα είναι πολύ λιγότεροι από άλλες φορές. Θα είμαστε ουσιαστικά από το ξενοδοχείο στο στάδιο και από το στάδιο στο ξενοδοχείο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολες οι βόλτες στην πόλη», ανέφερε αρχικά ο ταλαντούχος ηθοποιός του οποίου τη φωνή έχουν συνδυάσει με τον διαγωνισμό.

Eurovision 2021 Καπουτζίδης

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις και τα party μεταξύ χωρών, είπε στη συνέντευξη του στο 7 ημέρες tv: «Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα, θεωρώ ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν η πρόβλεψη για ένα μέρος προορισμένο για τους δημοσιογράφους, τους fans και τους εκπροσώπους των χωρών, ούτε θα έχουμε εκδηλώσεις, όπως η τελετή έναρξης ή πάρτι συμμετεχόντων».

Μια ακόμη αλλαγή για φέτος είναι και πως αποβλήθηκε από τη Eurovision η Λευκορωσία.

Στην Eurovision 2021 θα τραγουδήσει και η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει ξανά στην σκηνή της Eurovision και θα τραγουδήσει το ένα και μοναδικό «Number one», το οποίο είχε φέρει την νίκη της Ελλάδας.

Στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε η τραγουδίστρια και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

«Θα ακουστεί ξανά το τραγούδι μας. Πέρυσι στενοχωρήθηκα πολύ που έγινε απλά μόνο μια παρουσίαση των συμμετοχών. Μου έγινε τιμητικά η πρόταση μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως τους Lordi, την Sandra Kim κ.ά. για το «Rock the Roof», το οποίο θα γίνει επάνω σε διαφορετικές ταράτσες και θα προβάλλεται το Ρότερνταμ. Εννοείται ότι έπρεπε να πω ναι γιατί ένιωθα πολύ την αποχή από την Eurovision κι ήθελα να μπω μέσα σε αυτό. Έχω καιρό να ταξιδέψω και θέλω να περάσω τέλεια σε αυτήν την μουσική γιορτή.

Eurovision 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ξανά με τον Φωκά Ευαγγελινό για αυτό που θα παρουσιάσουμε στο Ρότερνταμ κι ότι γνώρισα την Στεφανία. Είναι μικρή και μου αρέσει όλο αυτό το φρέσκο πράγμα που βλέπω. Έχω αδυναμία στα νέα παιδιά και της ευχήθηκα μόνο να είναι ο εαυτός της. Το τραγούδι παίζει ρόλο, όπως και το πως θα είναι το σύνολο της εμφάνισής της… Εγώ πάντα λέω ότι με το κατάλληλο τραγούδι, θα μπορούσα να με φανταστώ ξανά και να πάω.»