Έξαψη (29/3): Η Τζόυς μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της

Βρίσκεται σε σοκ με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη (29/3): Η Τζόυς μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την επιτυχημένη σειρά του Mega, Έξαψη μιας και στο σημερινό επεισόδιο (29/3), η Τζόυς θα μάθει τυχαία την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και θα πάθει σοκ.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Έξαψη

Δευτέρα 29 Μαρτίου - Επεισόδιο 37

Μια νέα ανάμνηση της Βίκυς φέρνει στο φως τη γνωριμία της με το Μηνά. Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. Κλαίρη και Αγάπη μοιράζονται αληθινές στιγμές μάνας- κόρης. Η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή.

Έξαψη (29/3)

Αλέξανδρος και Κωστής έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Ανάμεσα στον Ορφέας και τη Μαρίνα φαίνεται πως υπάρχουν άλυτες υποθέσεις. Η σχέση του Γιάννου με το ποτό ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους.

Σε κίνδυνο η ζωή της Εβίτας

Στην Έξαψη, μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, η Εβίτα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη, το πιο σοβαρό από όλα, που έχει να κάνει με την ίδια της την υγεία.

Η Τζόυ ακούγοντας τυχαία ότι πατέρας της δεν είναι ο Αλέξανδρος αλλά ο Κωστής, εξαφανίζεται και όλοι χάνουν τα ίχνη της. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και συνεχίζει να αγνοείται. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου, προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο με τον Αλέξανδρο ακολουθώντας τα ίχνη της κόρης της, γεγονός που μαθαίνει ο Κωστής και θυμώνει. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει.

Ολο αυτό το άγχος και η πίεση των τελευταίων ημερών κάνουν την Εβίτα να μη νιώθει καλά. Μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στον γιατρό. «Τα νέα δεν είναι ευχάριστα, όχι όμως πως η κατάσταση δεν είναι αντιμετωπίσιμη», της λέει. «Τι θέλετε να πείτε; Μιλήστε μου ξεκάθαρα», τον προτρέπει. Ο γιατρός της εξηγεί την κατάσταση της υγείας της κι εκείνη αρχικά σοκάρεται καθώς μαθαίνει πως έχει καρκίνο.

Έξαψη Εβίτα

Εχει όμως το σθένος να αντιμετωπίσει με γενναιότητα αυτό που της συμβαίνει. Τώρα προέχει να βρεθεί η κόρη της. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για εκείνη. «Να ξέρεις θα είμαι δίπλα σου. Αυτό δεν θα το περάσεις μόνη σου», της λέει. Την ίδια ώρα η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. «Δεν θέλω να μου κρύψεις τίποτα.

Αρκετά ψέματα μου είπαν όλα αυτά τα χρόνια», του επισημαίνει. Ο Κωστής της δίνει τις απαντήσεις που θέλει. Η Τζόυ θα γυρίσει στο σπίτι και όλοι λίγο αργότερα θα μάθουν την κατάσταση της υγείας της Εβίτας. Το νέο αυτό θα ενώσει την οικογένεια σαν μια γροθιά καθώς οι αντιπαλότητες και τα προβλήματα θα μείνουν στην άκρη προκειμένου η Εβίτα να έχει ένα ήρεμο περιβάλλον. Ακόμη και ο Κωστής με τον Αλέξανδρο θα παραμερίσουν την έχθρα τους.

Στα ίχνη του ενόχου

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία που στρέφει τις υποψίες αλλού. Η Μαρίνα και ο Ορφέας οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο και βρίσκονται στον ένοχο πιο κοντά από ποτέ. Η Ιριδα, τρομοκρατημένη, ζητά από τον Μηνά να συναντηθούν αφού πλέον δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει ίσως ξαναχτυπήσει και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια. Την ίδια ώρα ο Ορφέας ανακρίνει ξανά τον Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ενας ακόμη πιθανός ένοχος έρχεται στην επιφάνεια.