Ριφιφί στο Ψυχικό: «Σύντομα θα αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας»

H πρώτη δήλωση του 58χρονου μετά την κατάθεση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ριφιφί στο Ψυχικό: «Σύντομα θα αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας»

Ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός, που είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να επισκέπτεται την τράπεζα, σε αποκλειστική δήλωσή του στο live news, συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει στην αθωότητά του.

«Είμαι παντελώς αθώος και άδικα κατηγορούμαι. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν την οικογένειά μου και να αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Ποτέ δεν μπήκα σε καμιά θυρίδα, ούτε είμαι εγώ αυτός που πήρα το παραμικρό. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι το DNA μου, δεν το άφησα εγώ εντός της θυρίδας αλλά μεταφέρθηκε άθελά της από την ιδιοκτήτρια.

Ο κύριος ανακριτής, με μεγάλη προσοχή θα αντιμετωπίσει όλα τα θέματα για να βρεθεί η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του. Όταν αθωωθώ, θέλω να δω αν θα ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί που βγαίνουν και λοιδορούν αδιάκριτα».

Βασικό μέλημα πάντως, των Αρχών, είναι να βρεθούν τα «ίχνη» του χαμένου θησαυρού που έκανε «φτερά» μέσα από τις τέσσερις θυρίδες του θησαυροφυλακίου της τράπεζας, θησαυρός που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και πιθανούς συνεργούς του κατηγορούμενου επιχειρηματία, ενώ ο δικηγόρος του ξεκαθάρισε πως γίνεται έρευνα για το δείγμα DNA που βρέθηκε.

«Είναι όλα ψέματα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή T-live, μίλησαν η πεθερά αλλά και η μητέρα του 58χρονου κατηγορούμενου στο ριφιφί στο Ψυχικό, ο οποίος ορίστηκε προφυλακιστέος πριν μερικά 24ωρα.

Η μητέρα της γνωστής αισθητικού υποστήριξε: «Τι να σας πω; Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω ιδέα. Γνωρίστηκαν με την κόρη μου όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος έβαφε αυτοκίνητα, φανοποιός ήταν. Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο και με ρώτησε εάν άκουσα από τα κανάλια τι γίνεται. Έχω μείνει άφωνη. Τι να πει το κορίτσι μου;

Έχω μείνει άφωνη. Σκέφτομαι και τη μάνα του την καημένη. Ξαφνικά το έμαθε το κορίτσι μου. Όπως μου είπε η κόρη μου, πήγε να πάρει γιαούρτια και δε ξαναγύρισε. Το έμαθε, όταν το βράδυ πήγε στο μαγαζί η αστυνομία».

Η μητέρα του 58χρονου κατηγορούμενου από την πλευρά της είπε: «Είναι όλα ψέματα, αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει το παιδί μου. Αυτός φοβάται να τα κάνει αυτά τα πράγματα. Το ξέρω το παιδί μου, δε μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν τον είχαν συλλάβει ποτέ, ποτέ! Τίποτα δεν του έχουν κάνει, αυτό έγινε τώρα.

Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ποιος τα λέει αυτά; Ψέματα τα λένε όλα. Τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει. Μια χαρά παλικάρι είναι, τίμιο, καλό και εργατικό. Δεν κάνει τέτοια πράγματα το δικό μου το παιδί. Δεν το λέω επειδή είναι παιδί μου αλλά επειδή το ξέρω. Πρώτα, πρώτα αυτός ο άνθρωπος φοβάται να κάνει τέτοια πράγματα».

Ριφιφί στο Ψυχικό όσα δήλωσαν η μητέρα και πεθερά