Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Σπυροπούλου: «Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την εξόρμηση της Κωνσταντίνας στην Αίγυπτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Σπυροπούλου: «Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει»

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στο Happy Day δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το πολυσυζητημένο ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Αίγυπτο.

Το ζευγάρι θέλησε, εν μέσω πανδημίας, να το «σκάσει» και έτσι πήγε διακοπές στο Κάιρο, παρόλο που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το κύμα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων που προκάλεσε, απάντησε στους followers της, ανεβάζοντας το αρνητικό τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε για να ταξιδέψει.

Όπως όμως πολλές εκπομπές, έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός, κατά την διάρκεια του στο Happy Day: «Καλά να τα περάσουν. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, παράνομο δεν είναι. Γιατί όταν βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στην Ελλάδα χειροκροτούμε και όταν δυο Έλληνες νόμιμα πάνε στο εξωτερικό… Και εγώ αντίστοιχα έπεσα θύμα επίθεσης επειδή πήγα στην παραλία στη Ραφήνα.

Τα πνεύματα είναι τεταμένα. Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει και το ανεβάζει. Εγώ από εκείνη τη φορά, επειδή πήγα στη Ραφήνα με τα παιδιά μου να περπατήσω και άκουσα αρνητικά σχόλια, ενώ ήταν νόμιμο, δεν ξανανέβασα τίποτα. Δε θέλω να γίνομαι έρμαιο άδικων επιθέσεων… Δε θέλω να προκαλώ με το οτιδήποτε. Η Κωνσταντίνα που άκουσε τα εξ΄ αμάξης για την Αράχωβα, αν είχε ιδρώσει το αυτί της, δε θα ανέβαζε. Προφανώς νιώθει πολύ καλά και ανεβάζει. Και καλά κάνει, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που κάνει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 19.708 ευρώ κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που μένει στην Αίγυπτο

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός, αποκάλυψε μέσα σε όλα πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με τον Μάνο Μαγιάτη, το δωμάτιο στο οποίο διαμένει το ζευγάρι είναι σε πεντάστερο ξενοδοχείο, σε μία σουίτα 276 τετραγωνικά και κοστίζει... 19.708 ευρώ την βραδιά!