Παπαδόπουλος σε Σπυροπούλου: «Από τη στιγμή που υπάρχουν κανονισμοί που ταξιδεύεις, πολύ καλά έκανες»

Το υποστηρικτικό μήνυμα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παπαδόπουλος σε Σπυροπούλου: «Από τη στιγμή που υπάρχουν κανονισμοί που ταξιδεύεις, πολύ καλά έκανες»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να στηρίξει δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον σάλο που προκάλεσε με το ταξίδι της στην Αίγυπτο.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Κάιρο με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την χώρα μας, καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται.

Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, η ίδια έχει δεχθεί από χθες έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, με αρκετές εκπομπές να σχολιάζουν την προκλητική αυτή κίνηση της.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε να πάρει θέση σε όλα και έτσι με ένα σχόλιό του κάτω από τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας εξέφρασε τη στήριξή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: “Από τη στιγμή που υπάρχουν πτήσεις και κανονισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις, πολύ καλά έκανες Κωνσταντίνα μου”.

Γιώργος Παπαδόπουλος σε Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντησή της στα σχόλια που δέχεται για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έβαλε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και την ίδια στιγμή, απάντησε και στους followers της που αναρωτιούνταν πώς κατάφερε να ταξιδέψει με την καραντίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε, πολλοί θέλησαν να μάθουν πώς και αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό.

Η απάντησή της ήρθε με μία απλή φωτογραφία από το αρνητικό τεστ που έκανε προκειμένου να κάνει το ταξίδι της, για να δείξει ότι ακολούθησε το πρωτόκολλο κατά γράμμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος