Κώστας Φραγκολιάς: Η έκπληξη για τα γενέθλια του - Εισέβαλε στο πλατό η σύντροφός του

Έμεινε κόκαλο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Φραγκολιάς: Η έκπληξη για τα γενέθλια του - Εισέβαλε στο πλατό η σύντροφός του

Σήμερα, Πέμπτη, ο Κώστας Φραγκολιάς γιορτάζει τα γενέθλια του και έτσι η Σταματίνα Τσιμιτσιλή με την ομάδα της θέλησαν να του ετοιμάσουν μια έκπληξη.

Κατά την διάρκεια, λοιπόν, του Happy Day, εισέβαλε στο πλατό η αγαπημένη του, Δώρα, κρατώντας μια τούρτα, με τον ίδιο φυσικά να την βλέπει και να μένει άφωνος.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο δάχτυλο της συντρόφου του.

Η Σταματίνα που πριν λίγες μέρες είχε ξανά αναφερθεί στην Δώρα, με τον δικό της τρόπο προσπάθησε να μάθει αν έχει γίνει πρόταση γάμου, με το ζευγάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο γάμου στο μέλλον.

Κώστας Φραγκολιάς: Δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του

Ο Κώστας και η Δώρα μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης αλλά έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλό προφίλ και η προσωπική τους ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, τίποτα...ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Άλλωστε, αν κάνω γάμο τώρα με τα μέτρα του κορωνοϊού, παραπάνω από τους μισούς, θα παραπονιούνται ότι δεν τους κάλεσα. Το να παντρευτώ, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι πολλοί οι παράγοντες».

Με αφορμή ωστόσο την σημερινή ονομαστική της εορτή, ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου...
Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου». Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, ο Κώστας είχε προκαλέσει άφθονο γέλιο στο Happy Day με το ξύρισμα του!

Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του