Ατύχημα για την παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου

Η φωτογραφία με τα σημάδια στο πρόσωπο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου

Ατύχημα είχε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega τα Σαββατοκύριακα, Κατερίνα Παναγοπούλου και έκανε γνωστό το γεγονός.

Η ίδια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media, όπου έδειξε τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα στο μέτωπο και τη μύτη της.

«Μετά το πόδι, τώρα μέτωπο και μύτη. Φτάνει παιδιά με τις κατάρες», σχολίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου που πριν λίγο διάστημα είχε ακόμη ένα τραυματισμό.

Όταν τη ρώτησε, μάλιστα, διαδικτυακός της φίλος πώς χτύπησε, η παρουσιάστρια απάντησε πως έπεσε πάνω σε γυάλινη πόρτα σκοτεινού διαδρόμου, όσο βρισκόταν σε φωτογράφιση.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Παναγοπούλου και η αποκάλυψη για το ατύχημα

Κατερίνα Παναγοπούλου τραυματισμός

Η αποκάλυψη για την καταγωγή της Κατερίνας Παναγοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς και για την αληθινή καταγωγή της.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μιλά για την επαγγελματική της πορεία, το βελούδινο «διαζύγιο» με το Star - δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της μετά το τελευταίο της δελτίο - και τη μεταγραφή της στο Mega καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.