Ελένη Μενεγάκη: 1.650.000 ευρώ φαίνεται πως κοστίζει το νέο της σπίτι στην Κηφισιά

«Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην περιοχή αγγίζει τα 5.500 ευρώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: 1.650.000 ευρώ φαίνεται πως κοστίζει το νέο της σπίτι στην Κηφισιά

Νέο σπίτι αγόρασε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο στην Κηφισιά. Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Ευτυχείτε, το σπίτι θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα, αφού σήμερα 1/4 μπήκε και η ηλεκτρική κουζίνα.

Πόσο κοστίζει το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Κηφισιά

Όπως ανέφεραν στο ρεπορτάζ, ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών στην συγκεκριμένη περιοχή με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά είπαν: «Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ»! Ενώ, στο Πρωινό αποκάλυψαν πως η παρουσιάστρια πουλάει το σπίτι της στα Μελίσσια.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το νέο της σπίτι

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στα πολλά της προσόντα και ιδιότητες είναι η προσήλωση που έχει μέχρι τέλους σε έναν στόχο, ακόμα και στα πιο απλά της ζωής της. Θα περίμενε κανείς πως, μετά την απόκτηση ενός οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Κηφισιάς πριν από λίγους μήνες, θα είχε αφεθεί στους ειδικούς επί των κατασκευών και ως ιδιοκτήτρια θα έκανε μια τελική επίσκεψη για να καμαρώσει το νέο της απόκτημα.

Όμως η Ελένη εδώ και δύο μήνες, σχεδόν τρεις φορές την εβδομάδα όχι μόνο βρίσκεται στο εργοτάξιο για να επιβλέψει τις εργασίες αλλά και για να πει την γνώμη της, να αλλάξει και να διαμορφώσει ανάλογα με το γούστο της μια καινούργια ιδέα που αφορά στο σπίτι. Πρόσφατα, μάλιστα, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες του YOU, θέλησε να δει από κοντά την πόρτα που είχε παραγγείλει προκειμένου να διαπιστώσει αν πληρούσε τις δικές της προδιαγραφές. Πάντα χαμογελαστή με το προσωπικό και με τον μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο, η Ελένη δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Και φυσικά, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το οίκημα, το οποίο δεν είναι ούτε για εμπορική εκμετάλλευση ούτε για προσωπική της χρήση, καθώς η Ελένη θα συνεχίσει να μένει στην άνετη μεζονέτα των Μελισσίων, έχει βάλει τους περίοικους σε υποψίες για τους σκοπούς της διάσημης νέας γειτόνισσάς τους. Αρκετοί άρχισαν να πιστεύουν είτε ότι πρόκειται να στεγάσει κάποια δική της εταιρεία, που αφορά και στην εκμετάλλευση του ξενοδοχείου του συζύγου της στα Άχλα, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως ίσως πρόκειται για ένα σπίτι-δώρο στον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο.

Άλλωστε είναι πια ενήλικας και ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει έναν χώρο δικό του. Κάτι που στηρίζει αυτό το ενδεχόμενο είναι και το γεγονός πως η απόσταση από το σπίτι της μητέρας του αλλά και του πατέρα του Γιάννη Λάτσιου, που τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς, είναι πολύ μικρή, οπότε φέρεται να είναι και η πιο ιδανική λύση για εκείνον.

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό You νέο σπίτι