Νίκος Αποστολόπουλος για την επιστροφή της Μενεγάκη: «Είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού»

«Μα πόσα χρήματα χρειάζεται ένας άνθρωπος; Πόση απληστία μπορεί να έχει;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Αποστολόπουλος για την επιστροφή της Μενεγάκη: «Είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας τέλειος ηθοποιός charlatan. Θα ήταν υπέροχος σε τσίρκο, θα ήταν εκπληκτικός, θα είχε επιτυχία τεράστια. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι κωμικός.

Εμένα μου αρέσουν οι κωμικοί άνθρωποι, γιατί είναι σπάνιο. Είναι το τέλειο ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο. Δεν με πειράζει καθόλου που δεν του έδωσαν να φάει, καλά του έκαναν του Τριαντάφυλλου. Με αυτά που κάνει, χρειάζεται».

Αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος υποστήριξε. «Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Τι να πω γι’ αυτό; Είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού. Σαν την Τίνα Τάρνερ κάνει κι αυτή, όλο μας χαιρετάει και ξανάρχεται. Μα πόσα χρήματα χρειάζεται ένας άνθρωπος; Πόση απληστία μπορεί να έχει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος «στόλισε» και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life, θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τονίζοντας θα έπρεπε να έχει αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας καθώς είναι ακόμα άπειρη.

Μεταξύ άλλων σχολίασε τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και το Survivor 4 αποκαλύπτοντας πως του αρέσει πιο πολύ απ' όλους ο Τζέιμς.

Θυμίζουμε πως ο σχεδιαστής πριν από λίγο καιρό είχε «αδειάσει» και την κριτική επιτροπή του GNTM.

«Δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και είναι φίλοι μου η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Έχουν μια ηθικοί η οποία ταιριάζει σε εμένα. Είναι αληθινοί», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

«Μου διηγούνται οι φίλες μου το Survivor και έχω δει κάποια αποσπάσματα» πρόσθεσε συμπληρώνοντας πως «μου αρέσει ο Τζέιμς, έχω αδυναμία στους κοκκινοτρίχηδες».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Τέλος, όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως «δεν την βλέπω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμη, προς το παρόν, να κάνει την παρουσιάστρια. Είναι ηλίθιοι αυτοί που την έβαλαν να κάνει εκπομπή. Έπρεπε να την βάλουν στην αρχή να είναι δίπλα σε άλλους».