Pop Up - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το συγκινητικό «αντίο» στην Μαίρη Μάτσα

«Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους φίλους της που την αγαπάνε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Pop Up - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το συγκινητικό «αντίο» στην Μαίρη Μάτσα

Θρήνος έχει ξεσπάει από το πρωί της Πέμπτης με την είδηση του θανάτου της εικονολήπτριας, Μαίρης Μάτσα, που έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο τροχαίο όσο πήγαινε να δουλέψει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι περισσότερες εκπομπές αναφέρθηκαν στο τραγικό αυτό γεγονός, με τον Γιώργο Παπαδάκη να στέλνει το αντίο του με τρεμάμμενη φωνή και βαθιά συγκινημένος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε με την σειρά τη Μαίρη Μάτσα στο κλείσιμο του «Pop up». Η παρουσιάστρια ανέφερε πως πολλοί συνεργάτες την γνώριζαν και την αγαπούσαν πολύ.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Μαίρη Μάτσα

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Σας χαιρετάμε με χαμόγελο, με αγάπη και με κάποια μικρή θλίψη σήμερα, καθώς η Μαίρη Μάτσα, ένα πρόσωπο από τον ΑΝΤ1, μια γυναικά πίσω από τις κάμερες έχασε τη ζωή της. Και της δίνουμε μερικά λεπτά από τη δική μας ώρα, γιατί πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους φίλους της που την αγαπάνε. Γύρω εδώ στο πλατό και στο control έχει πολλούς φίλους και συνεργάτες που την αγαπάνε πάρα πολύ και θα τους λείψει».

Η συγκινητική ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Μετά την είδηση πως στο τροχαίο στη Μεσογείων η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, έχουν βυθιστεί στο πένθος όλοι οι συνεργάτες της. Ανάμεσα τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της και τη γνώριζε καλά, σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη».

Γρηγόρη Αρναούτογλου για θάνατο Μαίρης Μάτσα