Εκτός αέρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού στον ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός αέρα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Εκτός αέρα βρέθηκε για ακόμα μία φορά η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε έναν τεχνικό. Έτσι, για προληπτικούς λόγους, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ δε θα βγουν στον αέρα ούτε αύριο.

Θυμίζουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε εκτός αέρα λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές του τα νέα.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς πόσταρε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του και τόνισε: «Καλημέρα παιδιά! Καλό μήνα… Εμείς σήμερα και αύριο δε θα βγούμε ζωντανά στην εκπομπή γιατί υπήρξε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού και όπως καταλαβαίνετε για λόγους υγείας δε θα βγούμε. Είναι καλά ο άνθρωπος που αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο και εμείς θα τα πούμε τη Δευτέρα. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Θα μας λείψετε και εμάς».

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor.

Η επιλογή αυτή της παίκτριας των Μπλε στάθηκε η αφορμή για την όλο νόημα ατάκα του Γιώργου Λιάγκα προς τον Τάσο Τεργιάκη.

«Πες το στον Τάσο που δεν ξέρει, τόσα χρόνια στη Μενεγάκη δεν έμαθε τίποτα. Ήρθε στη Σκορδά να τα μάθει» είπε ο παρουσιαστής στη Νάνσυ Παραδεισανού με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Ήταν φυσικά τα χείλη μας εκεί γι’ αυτό».

Φυσικά, το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην «Χρυσή Τηλεόραση» και αμέσως μετά ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Μπράβο στον Τεργιάκη, τεριάκια μέθοδος, δεν μιλάει τόσους μήνες και είπε μία ατάκα. Μπράβο του!».

Tο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη