Βασιλική Μιλλούση: Κάνει γυμναστική αγκαλιά με την μπέμπα της

Και το Instagram... παραληρεί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Κάνει γυμναστική αγκαλιά με την μπέμπα της

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη φοβερή γυμναστική που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αγκαλιά με την μπέμπα της.

Η αγαπημένη αθλήτρια είναι πολύ ενεργή στα social media και όλες οι αναρτήσεις της με τα παιδιά της γίνονται πραγματικά ανάρπαστες.

Αυτή τη φορά όμως το βίντεο της γυμναστικής της, «τρέλανε» κανονικά τους followers της που το γέμισαν με likes και σχόλια.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

«Καλό μήνα λοιπόν, με την γυμναστικούλα που έκανα από το πρώτο διάστημα με την μικρή μου ζουζούνα, επειδή πολλές με ρωτάτε τι έκανα, πως έχασα τα κιλά και όλες τις γνωστές ανησυχίες μετά την εγκυμοσύνη.

Εδώ είμαστε δύο μηνών, ειδικά εκείνο το διάστημα δεν προλάβαινα να κάτσω να κάνω μόνη μου λίγο προπόνηση συνεργαζόμουν όμως πολύ καλά με την μπέμπα μου και κάτι έκανα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση.

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζουν το γάμο τους και διπλή βάφτιση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και τη Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα παντρευτούν αρχές Δεκεμβρίου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Οσον αφορά τη βάφτιση των παιδιών τους που είναι κοριτσάκια, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Λευτέρης Πετρούνιας Βασιλική Μιλλούση γάμος

Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης, ενώ της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019.