Ράγισαν καρδιές στην έναρξη του The 2night show για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Το μήνυμα που βγήκε στις οθόνες μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισαν καρδιές στην έναρξη του The 2night show για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος από χθες το πρωί, που έγινε γνωστός ο θάνατος της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα σε τροχαίο στη Μεσογείων. Η εκπομπή The 2night show, ράγισε καρδιές με το μήνυμα της.

Η θλίψη στον ΑΝΤ1 είναι απέραντη, καθώς η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε για την συνεργάτιδα του με πολύ ανατριχιαστικά λόγια στο πλατό.

Μαζί της είχε εργαστεί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για αυτό μαζί με τους συνεργάτες του στο The 2night show, αποφάσισαν να της αφιερώσουν την χθεσινή 1/4 εκπομπή.

Κατά την έναρξη στις οθόνες μας εμφανίστηκε το μήνυμα «Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Μαίρη Μάτσα. Υπέροχη Μαίρη καλό ταξίδι».

Η συγκινητική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον θάνατο της Μαρίας Μάτσα

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου της μέλους, της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα.

Η τραγική είδηση του θανάτου της, σήμερα το πρωί, συγκλόνισε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA Θοδωρής Μ. Κυριακού δήλωσε: «Καλό ταξίδι στη Μαίρη. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους».

Πως έγινε το τροχαίο

Η Μαίρη Μάτσα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καθώς έβγαινε από τη γέφυρα, χτύπησε στα προστατευτικά.

Το αυτοκίνητο, έγραψε τρελή πορεία τουλάχιστον 100 μέτρων, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οδηγού.

Εικονολήπτρια Καλημέρα Ελλάδα τροχαίο νεκρή

Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της, με αποτέλεσμα να βυθιστούν στο πένθος όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι της, όπως και οι συνεργάτες της.

Η είδηση του τροχαίου είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα.