Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ωστόσο οι φίλοι της της ετοίμασαν μια τρυφερή έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Σοφία Μαριόλα γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και κλείνει τα 31, χωρίς όμως να έχει δίπλα της την σημαντική αυτή μέρα τον σύζυγο της, Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός απουσιάζει εδώ και καιρό από το σπίτι καθώς βρίσκεται στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1Φάρμα” -δείτε εδώ το σημερινό trailer-, το οποίο φυσικά η Σοφία παρακολουθεί φανατικά.

Ωστόσο, η ίδια αναγκάστηκε να περάσει τα γενέθλια της χωρίς τον αγαπημένο της, όπως οι φίλοι της της ετοίμασαν μια έκπληξη με μια φανταστική τούρτα. Η Σοφία δημοσίευσε αμέσως μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την όμορφη αυτή έκπληξη.

Στην λεζάντα έγραψε: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου από δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα!

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».

Σοφία Μαριόλα γενέθλια χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου τούρτα

Σοφία Μαριόλα γενέθλια χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα: «Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω της διαφοράς ηλικίας μου με τον Στράτο»

Η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Η Φάρμα που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

«Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα... Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ!», είπε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα με τον ηθοποιό να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, αφού όπως είπε του λείπει πολύ η σύζυγός του και ο γιος του τώρα που είναι μέσα στο παιχνίδι.

«Αγχώθηκα όταν αγωνιζόταν αλλά είδα στα μάτια του τη φλόγα που έχει όταν παίζει θέατρο ή έχει ένα βιβλίο. Έχει έναν τσαμπουκά που λέει ότι “θα τα καταφέρω”. Θέλει να βγει νικητής, χωρίς να μειώσει τον αντίπαλο», είπε για την συμμετοχή του στην Φάρμα.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μαριόλα για την διαφορά ηλικίας της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

«Έχουμε 25 χρόνια διαφορά αλλά δε έχει καμία σημασία. Στην αρχή σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας και επειδή ήταν και επώνυμος δεν ήθελα να είμαι κάτι που θα φανεί προς τα έξω και θα με μειώσει.

Άκουσα από ανθρώπους ότι ο Στράτος είναι μεγάλος για μένα και κάποιοι απομακρύνθηκαν, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει μια δεύτερη και τρίτη σκέψη. Σημασία έχει η ψυχή και με τον Στράτο έχουμε την ίδια ψυχή. Κάθε ημέρα ευγνωμονώ το Θεό που τον γνώρισα».